2777
2789
جای من باشی چینه درس دارم نه کارنشستم تو خونه سردرگم ولی متنفرم از شوهر

سیسی قشنگم همین که هدفت این نیست بهترین کارو میکنی✌🏻

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

اتفاقا اون موقع دخترا خیلی مهارتها داشتن. جوری زندگی را میچرخوندن که ...مثل الان نیست که تقی به طوقی ...

بیشتر توسری خور و بدبخت بودن الان کسی اجازه نمیده هرکی هرجور دلش خواست باهاش رفتار کنه 

به هدفم میرسم 💞💯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میسوزه فکر می کنن ازدواج چی هست من که با پول و عشق ازدواج کردم دهنم سرویس شد تا الان

پشیمونی؟

من تصمیم دارم ازدواج نکنم میترسم بعداا نظرم عوض بشه

☘️🦋مشکل پوستی دارم اگر چشمت به امضام خورد برام دعا کن برطرف بشه☘️🦋بهم بگو منم برای حاجتت صلوات بفرستم📿 

شرایط منم دقیقا همینهحس مفت خور بودن دارم توی خونه😞 چند سالته

حس مفت خور بودن ندارم اصلا

پدر مادر وظیفه ی نگهداری بچه شونو دارن

بیشتر برای آینده خودم نگرانم

۲۵

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱

منم اون بنده خدا هاا چیزی نمیگن خودم افسرده شدم از حرفای اطرافیان اذیت میشم که همش میپرسن خببب چی شد ...

اطرافیان که جرئت ندارن حرف بزنن

مامان بابای منم چیزی نمیگن

خودم افسردگی گرفتم دقیقا مثل شما 

برای خودم نگرانم

دارو مصرف میکنم برای افسردگی

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱

اتفاقا اون موقع دخترا خیلی مهارتها داشتن. جوری زندگی را میچرخوندن که ...مثل الان نیست که تقی به طوقی ...

1طلاق مقصرش فقط دختران؟ 

2 جمعیت زنای شاغل این زمان با زمان شما رو ببینه گویای مطلب هست  و اون زمان شما محدودیت برا دخترا بیشتر بوده در هر زمینه ای 

3 اون زمان ها هم خیلی ها اجباری زندگی کردن چون طلاق تابو بودش و با هر اخلاق گندی می ساختن عموما ولی الان اون تابو داره کمرنگ تر  میشه 

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

اطرافیان که جرئت ندارن حرف بزننمامان بابای منم چیزی نمیگنخودم افسردگی گرفتم دقیقا مثل شما برای خودم ...

باشگاه برو زبان جدید یادبگیر یک رشته تو پیام نور بخون سرگرم شی سرکار برو

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

[QUOTE=398409923]اسکلن[/QUOTEندومبه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بخدا آنقدر سنگین گفتی مغزم رگ به رگ شد 😂😂

😅😆😆

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

😂

😁😁