2777
2789
نماز یجور مراقبه کردنه،نظرم اینه که بی حجابم باشی باس نمازتو بخونی،وقتی تو قرآن انقد بهش تٱکید شده ب ...

عزیزم ول کنن

کشتینمون با این افکارها

هرکسی خودش میدونه چطوری از خودش و روحش مراقبت کنه

کی میخواین بیدارشین 

افکارو اعتقاد هاتون رو برای خودتون نگهدارید 

با تشکر

🥰😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا🤣آدم بهشون عادت می‌کنه🥹🥹🥹

خیلی قند و عسل بود

میو میو نمیکرد

آو آو میکرد😒😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چرا ندارن؟ حداقل 20 نفر می شناسم. دوست بودند قبل ازدواج. حریم خودشون رو هم رعایت کردند. شما فکراتون ...

من نمیدونم یعنی فکر میکنن هرکس تو رابطست حتما تماس بدنی داره یا ...؟ یعنی چی واقعا💀

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

ولی شما انگار خبر داری که به خودت حق دادی اینو بنویسیعجب.پارتنرت به نماز اعتقاد داره به رابطه قبل از ...

برو بچه من یک مادرم و از روی دانایی اینو می گم.دیگه ریپ نزن.بذار اسی رو راهنمایی کنیم تو چاه نیفته

اوکی

من حرفم منطقیه اما خب اگه برای شما قابل هضم نیست اون بحثش جداست

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

@میوسفند‍ یاد اون گربه هه افتادم می‌گفتوی وی وی وی وی🤣

دقیقا😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیزم ول کننکشتینمون با این افکارهاهرکسی خودش میدونه چطوری از خودش و روحش مراقبت کنهکی میخواین بیدار ...

والا این بنده خدا هم چیزی نگفت شما جبهه گرفتی

نه خب هرکس نظر خودشو دارهاین طبیعیه کسی با کسی جنگ نداره

نمیدونم یجوری میگن انگار رابطه سالم وجود نداره، من خیلیارو دیدم حتی خانواده ها هم در جریان رابطه بودن چون قصدشون از اول ازدواج بوده علنی کردن، اینکه یکی فکر میکنه رابطه سالم وجود نداره واقعا عجیبه، البته منم میدونم کمه اما به این معنا نیست که وجود نداره💀😂