2777
2789
عنوان

راهنماییییی

40 بازدید | 7 پست

من چند سال پیش با پسر عموم تو رابطه بودیم بعد سر اینکه خیانت کرده بودو رفته بود با دختر عمم از هم جدا شدیم  بعدم کلی حرفو حدیث پشت سرم گفت تو فامیل منم خیلی اذیت شدم ولی خب بیخیال شدمو باهاش نرفتم تو جنگ با وجود اینکه خیلی اذیت شدم ؛ الانم چند ماهه ازدواج کرده بعد جالبیش اینه که زنش اولین باری که منو دید انگار از قبل می‌شناخت منم با خنده اینا رفتم سمتش بهش سلام کردم اومدم دست بدم روشو برگردوند با یه لحن بدی اروم گفت سلام خودشم محل نداد رفت بعد این کارشون وسط مهمونی خانوادگی بود ، دوباره امروز ، اومده بودن خونمون من سلام کردم بی محلی کردن پذیراهی کردم تشکر نکردن اخرم که میرفتن من بازم با خوش رویی خدافظی کردم ولی قیافه گرفتن منم جدا از اینکه خیلی ناراحتم و دلم شکسته، نمیدونم چیکار کنم ، من چطوری رفتار کنم که باعث دشمنی اینا نشه اخه ..؟

خوب رفتار میکنم اینطوری میکنن میترسم محلم ندم بگن حسودی کرده اینا ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میترسم محل ندم بگن این حسودی میکنه به ما از این چرتو پرتا

الانم همینارو گفتن پشت سرت عشقم که اینجوری سیس میان

بگیر به بند کیفت

سلام کرد خشک سلام کن 

دستشم شل بگیر

میتونین ماهی صدام کنین🎀

الانم همینارو گفتن پشت سرت عشقم که اینجوری سیس میانبگیر به بند کیفتسلام کرد خشک سلام کن دستشم شل بگی ...

اتفاقا خودشو شوهر داغونش خیلی وقته به کتفمن منتها من نمیخواستم بد رفتاری کنم ولی خب از این به بعد محل سگم نمیدم بهشون