2777
2789
عنوان

به نظر شیرازیا نیازمندم

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 70 پست
ماهی رو اکثرا بوشهریا ماهرانه درست میکنن

اصلا بحث خوب و بدش نیست

منم خیلی خوب میپزم چه سرخ شده چه شکم پر

ولی خوب چون خیلی ذائقه ای هست ترجیح میدم قاطی بقیه غذاها نشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بحث خوب و بدش نیستمنم خیلی خوب میپزم چه سرخ شده چه شکم پرولی خوب چون خیلی ذائقه ای هست ترجیح می ...

میدونم گلم ولی بوشهریا عجیب درست میکنن اصلا انگار داری ی چیز دیگه میخوری نمیدونم ادویه اشون چیه مدلهای مختلف هم درست میکنن ما فقط سرخی و قلیه 

اصلا بحث خوب و بدش نیستمنم خیلی خوب میپزم چه سرخ شده چه شکم پرولی خوب چون خیلی ذائقه ای هست ترجیح می ...

من متاسفانه یا خوشبختانه یه اخلاقی که دارم موقع میزبان بودن اینه که همیشه تو مهمونیام کلی مدلای مختلف درست میکنم جوری که تو اقوام سر زبونام بابت پذیراییم ولی هی استرس دارم که نکنه کم باشه ، نکنه زشت باشه ، نکنه خوششون نیاد ، مهمون غریبه هم باشه و ذائقه ی غذایی شونو نشناسم که هیچی دیگه ، تازه الان حس میکنم به اندازه ی کافی پذیرایی نمیکنم ،به جز چیزایی ک نوشتم  بستنی و کیک هست ، میوه و ابمیوه و اجیل و این جیزام هست 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد