2777
2789
عنوان

در چه حالین🥰🙂‍↔️

112 بازدید | 20 پست

خودم که منتظرم ۸ بشه تایمکس بزنم برگردم خونه 

از گشنگی دارم تلف میشم و شام ندارم شکمم قار و قور میکنه🫣

میخوام پیتزا بگیرم ولی آخر ماهه و پولم ته کشیده🥹🤌

دلم کلی چیپس و پفک و .....میخواد 

ولی نمیشه گرفت🥲 واقعا وضعیت افتضاحیه🥹

شما هم مثل من از بی پولی رنج میبرین؟!

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

دارم از درد پریودی میمییییییرممممممم

نه درس خوندم نه شام پختم

فقطططط نشستم یا دراز کشیدم

تازه پاچه همه رم گرفتم ولی دست خودم نیس😭🤦🏻‍♀️ 

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

سرنمازم

بخدا التماس میکنم یه گونی پر صد دلاری پرت کنه پایین

مردیم از بی پولی😩

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم از درد پریودی میمییییییرمممممممنه درس خوندم نه شام پختمفقطططط نشستم یا دراز کشیدمتازه پاچه همه ...

درد اینم که بماند🥲

ههههعییی خواهر 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

سرما خوردم و گلوم درد میکنه فردا دفاعی و تاریخ دارم فقد دفاعی خوندم

بیخیال دختر ما خوندیم به کجا رسیدیم 

خودتو اذیت نکن با این حالِ مریض

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

ایشالله🥹

انشالله همه دستشون باز باشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

هیچی   دراز کشیدم 

فردا هم امتحان املا و پرسش کلاس انگلیسی دارم هیچی هم نخوندم قرآن هم دو درس میپرسه زنگ آخر ساعت ۱۱ میام خونه🤣🤣🤣🤣

خو به کتفم که فردا کلی پرسش دارم مگه میخام به کجا برسم

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۳ ستایش ۱۳۸۹هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو  هم سه هفته پیش زدم با شماره خالم🤣