2777
2789
عنوان

چقدرررر سردگمم

69 بازدید | 8 پست

همش تو توهمم تو خیال نمیتونم کاری کنم

نمیدونم چی دوست دارم نمیدونم چیکار کنم 

از اینده میترسم گذشته هم مر از اشتباهات و تنبلی

همش دارم فرار میکنم از همه جیز 

... هیچیزم درست نمیشه🥹☹️

می فهممت

تو چن سالته در چ حالی

اونموقع ک باید بفکر کنکور بودم ب چیزای بیخود فکر میکردم الان ک همونارو انجام دادم ب فکر کنکور دادنم

تازه اوناهم. نصفه و نیمن

اصلا نمیدونم جی میخوام واقعا 

کاش حداقل ی مولی بهم برسه چنتا مشکلمو حل کنم از این بلاتکلیفی در بیام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چن سالته در چ حالیاونموقع ک باید بفکر کنکور بودم ب چیزای بیخود فکر میکردم الان ک همونارو انجام دا ...

۲۰ سالمه امسال میرم دانشگاه نمیدونم اینده ام با این رشته چطوره خیلی نگرانم دقیقا مث تودت همش حسرت گذشته رو می خورم چه ارزوها داشتم که به باد رفت همش توی توهم و خیالم🥲

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
مهندسی کامپیوتر تو چی خوندی

علوم تربیتی میخونم

ولی تو سنت کمتره بخون کار پیدا میشه 

من مشکلم ابنه قبلا انصراف دادم از ی رشته دولتی ب امید ی چیز بهتر ولی ب شدت ریدم😐و اخرم رفتم پیام

علوم تربیتی میخونمولی تو سنت کمتره بخون کار پیدا میشه من مشکلم ابنه قبلا انصراف دادم از ی رشته دولتی ...

عه دولتی چی می خوندی چرا انصراف دادی

من ازادم با یه مشاور صحبت کردم گفت رشته ام خوبه بازار کارش عالیهلی باید خودتم خارج از دانشگاه تلاش کنی دیگه این همه خرج رو چطوری روی دوش بابام بندازم خیلی ناراحتم خیلی 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
عه دولتی چی می خوندی چرا انصراف دادیمن ازادم با یه مشاور صحبت کردم گفت رشته ام خوبه بازار کارش عالیه ...

گفتم. بخونم برا فرهنگیان عن ک نشد در نیومدم ی رشته دیگم در اومدم نرفتم احرم. هیچ رفتم. پیام نور

چقد شهریت؟ 

من یهو شد 5ونیم❤️‍🩹