الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو چن سالته در چ حالیاونموقع ک باید بفکر کنکور بودم ب چیزای بیخود فکر میکردم الان ک همونارو انجام دا ...
۲۰ سالمه امسال میرم دانشگاه نمیدونم اینده ام با این رشته چطوره خیلی نگرانم دقیقا مث تودت همش حسرت گذشته رو می خورم چه ارزوها داشتم که به باد رفت همش توی توهم و خیالم🥲
بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
علوم تربیتی میخونمولی تو سنت کمتره بخون کار پیدا میشه من مشکلم ابنه قبلا انصراف دادم از ی رشته دولتی ...
عه دولتی چی می خوندی چرا انصراف دادی
من ازادم با یه مشاور صحبت کردم گفت رشته ام خوبه بازار کارش عالیهلی باید خودتم خارج از دانشگاه تلاش کنی دیگه این همه خرج رو چطوری روی دوش بابام بندازم خیلی ناراحتم خیلی
بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....