2777
2789
عنوان

اینجا کسی پرستارهس یا اطرافش

96 بازدید | 17 پست

بنظرتون ارزششو داره 1سال بخونم؟ یا برم دنبال خیاطی؟ 

چون شنیدم خ سخته شیفت شب و اینا

ولی من برا کلاسش و موقعیت ازدواجش میخوام😂🤦🏻‍♀️

هرچی علاقه داری برو

علوم پزشکی بدون علاقه خیلیییی سخته

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

اگر واسه کلاسش و ازدواجش میخوای 

نرو 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی علاقه داری بروعلوم پزشکی بدون علاقه خیلیییی سخته

اصلا ب هیچ. چیزی علاقه ندارم فقط ی شغل میخوام داشته باشم

هوشبری و بهداشت ایناهم اوکیم معلمی از سنم گذشته ازمون استخدامیم ک خ ظرفیتا پایینه هنوز لیسانسمم نگرفتم

بی میل ب خود رشته هم نیستمولی خب واقعا دوست دارم ی ازدواج خوب کنم امنیت شغلی داشته باشم اینا مهمن بر ...

ببین ی سری کارا انگیزه و علاقه میخواد 

میتونی سختی پرستاری زیاده

اگر علاقه و انگیزشه نباشه، طاقت فرسا میشه برات

اگر میتونی تحمل کنی

بمون و براش بجنگ

چرا که نه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

رشته هایی مثل پرستاری رو باید با عشق بری. اگر برای ازدواج میخوای بری وقتت و پولت رو هدر دادی و جای یکی دیگه اشغال کردی

همه مشاغل هم سختی های خودشون رو دارن بلاخره

اصلا ب هیچ. چیزی علاقه ندارم فقط ی شغل میخوام داشته باشمهوشبری و بهداشت ایناهم اوکیم معلمی از سنم گذ ...

اینجوری نگو 

مثلا زیست اینا دوس داری کمک ب بقیه و فداکاری رو دوست داری؟ اینجوری ای

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

رشته هایی مثل پرستاری رو باید با عشق بری. اگر برای ازدواج میخوای بری وقتت و پولت رو هدر دادی و جای ی ...

بدم. نمیاد ازش

ولی عاشقشم نیستم برا موقعیت اجتماعیش میخوام. بهداشت هوشبریم اوکیم میگم ی شغلی باشه ثابت باشه

اینجوری نگو مثلا زیست اینا دوس داری کمک ب بقیه و فداکاری رو دوست داری؟ اینجوری ای

هووف بخدا نمیدونم چی میخوام چی درسته

همه فکرو ذکرم شده ازدواج😂🤦🏻‍♀️ولی خب میخوام اول شاغل بشم خاستگار خوبی ندارم اعتماد بنفسمم صفره

هووف بخدا نمیدونم چی میخوام چی درستههمه فکرو ذکرم شده ازدواج😂🤦🏻‍♀️ولی خب میخوام اول شاغل بشم خاست ...

ببین منم درس خوندم پیرا و ب زودی ایشالا میرم طرح وضعم همینه کلا سن ازدواج بالا رفته 

بنظرم برو خیاطی اگ ازدواج برات مهم تره منم خیلی ازدواجیم ولی خب جور نشده فعلا و کسایی رو میشناسم مجردن و سن بالاتر از من و شاغل ولی مجرد

ببین منم درس خوندم پیرا و ب زودی ایشالا میرم طرح وضعم همینه کلا سن ازدواج بالا رفته بنظرم برو خیاطی ...

خب اون مشاعل ک بیشتر موقعیت براشون هست

اصلا خیاطی حس میکنم ی شغل بی کلاسه حس خوبی ندارم بهش خصوصا تو شهر کوچیک ک زیادم هستن

بعد تو خونه ای همش

من اجتماع رو دوست دارم تو خونه نموندن و اینکه وقتی دس خودم باشه ی کاری انجامش نمیدم ولی اونجوری نظم دارم کارای دولتی... 

خب اون مشاعل ک بیشتر موقعیت براشون هستاصلا خیاطی حس میکنم ی شغل بی کلاسه حس خوبی ندارم بهش خصوصا تو ...

ازدواج ی جپریه خدا باید برای ادم بخواد

ولی خب همینجوری برای خودت لیست کن چیزایی ک دوس داری و نسبت بهشون انتخاب کن

اللن مثلا حسابداری هم اینجوریه و سختیش کمتر از علوم پزشکی و ...

ازدواج ی جپریه خدا باید برای ادم بخوادولی خب همینجوری برای خودت لیست کن چیزایی ک دوس داری و نسبت بهش ...

من خودم پیام نورم الان میخواستم بخونم ک بعد استخدامی بدم ولی خوب ظرفیتا خ کم شده میترسم تا 2سال دیگه ک درسم تموم بشه اصلا نخوان

علوم تربیتیم