2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

132 بازدید | 15 پست

اینکه تاپیک زدم برای اینه یکم تردید دارم

رفتم دانشگاهی که قبول شدم🙂دانشگاه نه سولههه 

یه اتاق خیلی کوچیک پر دختر بدبخت که ریخته بودن رو سر هم تو یه اتاق کوچولو ۸ تا تخت و یه فرشا از اینایی که جلو توالت میندازن و تاریکککک  محتوا اتاقا بود سه نفر هم جا نداشتن و رو پادری خوابیده بودن

همه ناراحت بودن فقط چون محبور بودن یا پول نداشتن اومده بودن اینجا وقتی می‌فهمیدن نظری میگفتن اینجا نیا فلان

بو گندددد سیگارو املت تو این یه ذره اتاق قاطی شده بود 

چون اکثرا از رشته های هنرستان اومده بودن همش میگفتن دم فلان استاد گرم ۲ مونو پاس کرد 💔

یه استاد درس خونده داشتن که میگفت اینجا به درد ادامه تحصیل و فوق نمیخوره چون خودش فوق نداره برای بچه های هنرستانه که وارد بازار کار بشن تمرکزش رو مهارته نه درس 

لعنت بهت مشاور عوضی که نگفتی به من این چه خراب شده ایه دانشگاه فنیییی😭

خستم از اونطرف مامانم میگه فکر اینکه ازاد اینا بری و دوباره بیای تو خونه منو نکن💔

به قرانننن خوابگاه دانشگاهش مثل زندان میموند زندان زنان 

من برم اونجا افسرده میشم میمیرم 

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میرفتی پیام نور شهر خودتون یه رشته خوب میخوندی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

اون سرپرست خوابگاه تون باید شمارو ساماندهی کنه سال اولی ها و ترم یکی ها و هم رشته ای ها اغلب باید تو یک اتاق باشن.نق نزن دختر خوب....کم کم دوست جدید پیدا میکنی دلت برای گند و کثافتای خوابگاه تنگ میشه😘

اون سرپرست خوابگاه تون باید شمارو ساماندهی کنه سال اولی ها و ترم یکی ها و هم رشته ای ها اغلب باید تو ...

حالم از دانشگاهش بهم میخورههههه دانشگاه وخترونه

شهرش کار نیست توش شهر کوچیکیه

خوابگاه ها معمولا خوب نیستن و بقول شما شبیه زندانن، دعوا و درگیری هم زیاد اتفاق میوفته فقط تنها راهش اینه خونه ی جدا بگیری

اونجا بسپار ببین اگر یه پیرزن یا سالمندی هست ک تنهاست و نیاز ب مراقبت شبانه داره شما بری ازش مراقبت کنی و بجای پول تو خونش زندگی کنی 

البته جوانب احتیاط رو هم رعایت کن و پدر و مادرت در جریان باشن

اون سرپرست خوابگاه تون باید شمارو ساماندهی کنه سال اولی ها و ترم یکی ها و هم رشته ای ها اغلب باید تو ...

کاش نق میزدم💔بابام که باهام بود گفت مثل زندان زنان تو فیلماس