2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه هاتونو شیرخشکی کردید بعدش پشیمون شدید وچرا

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 65 پست
دقیقادکتر من گفت حتی مادرهایی ک شیرشون زیاده ما توصیه میکنیم شبا شیر خشک بدن، شیرمادرهای قدیمی قوی و ...

منکه هرچی میخورم این بچه سیر نمیشه خودمم ک داغونم پریودم شدم شیرم داره خشک میشه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عزیزم قبلن هم بهت گفتم مادری که شیر میده باید به خودش خیلی برسه باید غذاهای مقوی بخوره غذاهای الان خیلی خاصیت ندارن همه چی تقلبی شده قبلن میوه میخوردی مزش فراموشت نمیشد الان میوه ها مزه آب میدن مرغا همه هورمونی روغنا معلوم نیس با چی درس میشن تو همه چی انسان دخالت کنه اونو خراب میکنه اون نعمتی که خدا افریده ی چیز دیگس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ی من فقط تو خواب می‌خورد بعد ۷ماه حتی تو خواب هم نخورد. من خیلی دوست داشتم شیر خودمو بخوره.من شاغل بودم فقط ۶ماه مرخصی داشتم. چون روزها حتی تو خواب هم نشد بدم برا همین دیگه نخورد.

شیر نادر خیلی خوبه. اگه مادر بتونه مقوی بخوره. من کنر درد هم داشتم .خیلی موقع شیر دادن کمرم درد میگرفت

جدی چرا،؟؟قدووزنش چطوره زود ب زودمریض نمیشه خدایی نکرده؟

توضیح دادم قدو وزنشم عالی خداروشکر 

ازهررررر نظر بگی شیرخشک عالیه هم خودت هم بچه راحتین بچه وابستگی زیاد نداره شیر مادر بچه افتضاع وابسته میشه شبا زیاد بیدارمیشه چون شیرمادرسبکه مادراسترس وعصبانیتش واردشیر میشه به بچه منتقل میشه یه دسشویی نمیتونی بری تو خواب باید سین.ت تودهن بچه باشه خیلی وقتا همونجورخوابت میبره

اوایل نمیتونی به خودت برسی ضعیف میشی وکمردرد چون میگن بچه گرمی میزنه بچه دلدرد میشه بچه حساسیت داره بچه فلان میشه مریض شی یه قرص نمیتونی بخوری خیلی بده من دوتاش تجربه کردم اصصصصصلا قابل مقایسه باهم نیس تا حالا هم کسی ندیدم از شیر خشک دادن پشیمون باشه فقط اونای که شیرمادر میدن الکی میگن وای طفلی چراشیرخشک بهش میدی

درصورتی که هیچ دکتری به بچش شیرمادر نمیده اگه شیرخشک بد بود خودشون هم نمیدادن

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
نه خوشحالم شیر خشک دادم، شیرخشک خیلی مقوی تره، شیر مادر چیزی نداره چون تغذیه ها خوب نیست

عزیزم علم پزشکی رو زیر سوال نبر،بچه هایی که شیر مادر میخورن خیلی کمتر مریض میشن اینو در اطرافیانم دیدم ، البته انتخاب با مادره و اجباری در کار نیست

شیر خشک بده بابا چه میخواد بشه به حرف خاله زنکا وقدیمیا هم گوش نکن 

شیر خشک بده، بچه گناه داره، بخدا من شیرم زیاد بود ولی بعد از دو ماه شیر خشک دادم، خیلی هم نتیجه خوبی داشت، خودمم با شیرخشک بزرگ شدم چون مادرم شیر نداشت هیچ مشکلی ندارم سیستم دفاع بدنم و استخوان بندیم خیلی خوبه خداروشکر

من آبو ولرم‌ میکردم میریختم تو فلاسک.دوتام شیشه شیر تمیز بالا سرم بود.دیگه فوری میریختم. آبم که حاضر ...

شیرخشک چی میدادی؟

نان خوبه میدم؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عزیزم علم پزشکی رو زیر سوال نبر،بچه هایی که شیر مادر میخورن خیلی کمتر مریض میشن اینو در اطرافیانم دی ...

بچه دونفر که ژنتیکشون متفاوته مقایسه کردی؟من تجربه دوتاش دارم شیرخشک بهترومقوی تره تعصب الکیه که شیرمادرفلانه خود دکترا هم شیرخشک میدن 

منم شیرم آبه تازه چون سینه هام اصلا نوک نداره و فرورفته هست نوکشون یکیشو کلا نگرفت ، یکی از سینه هام شیرش خشک شده فقط یکیش شیر داره اونم انقد ابکیه که سیرش نمیکنه ولی مادرشوهرم اصرار داره همونو بدم به بچه ، تغذیه من اصلا کامل نیست

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
من شیر نداشتم. قرار نبود بچمو از گشنگی بکشم که. نه پشیمون نیستم. سر بارداری الانمم شاید مجبور شم شیر ...

منم صرع دارم ودارومیخورم دکترمتخصص نوزادان رفتم میگه توشیرت نمیره.. ولی بعید میددونم نظر توچیه

عزیزم علم پزشکی رو زیر سوال نبر،بچه هایی که شیر مادر میخورن خیلی کمتر مریض میشن اینو در اطرافیانم دی ...

علم پزشکی این توصیه رو کرد لطفا مادرها رو با عذاب وجدان روبرو نکنین 

یکی از فامیل های شوهرم اصرار داشت حتما شیر خودش رو بده شیرش هم کم بود ولی از هرترفندی استفاده کرد ک شیر خشک نده بچش همیشه گرسنه بود الانم ک بچش پنج سالشه انقدر ضعیفه و انقدر زیاد مریض میشه و تاخیر رشد پیدا کرده ک همش بخاطر تعصب بیجای اون مادر بود، عالم و آدم بهش گفتن ب بچه شیرخشک بده نداد الان داره نتیجشو می بینه