2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه هاتونو شیرخشکی کردید بعدش پشیمون شدید وچرا

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 65 پست
نه اصلن البته خودش نمیگرف بعدم من بد حال بودم

قدووزنش چطوره 

زود ب زودمریض نمیشه خدایی نکرده؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

قدووزنش چطوره زود ب زودمریض نمیشه خدایی نکرده؟

همش دروغه که میگن شیرخشکیا ضعیفن اتفاقا بچه اولم که شیرمادربود زیاد مریض میشد ومیشه وبدنش شدید حساسه دیرم خوب میشه

بچه دومم که شیرخشکیه خداروشکر کم مریض میشه مریضیشم سبکه

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش دروغه که میگن شیرخشکیا ضعیفن اتفاقا بچه اولم که شیرمادربود زیاد مریض میشد ومیشه وبدنش شدید حساسه ...

خداروشکر قدووزنش چی

چ شیرخشکی دادی؟

نان خوبه؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بزرگه دختر من ماشالا.۱۶۰ و ۶۰نه اتفاقا ایمنی بدن خیلی بالایی داره شکر خدا.سالی یبار سرما بخوره یا نخ ...

خداروشکر پس ب اینچیزا نیس..

سختیای دیگ نداره مثلا نصفه شب چطوری باید شیشه شیر بشوری و شیر درست کنی؟

بنظرمنم الان دیگ برعکس شده فکر کنم

دقیقا

دکتر من گفت حتی مادرهایی ک شیرشون زیاده ما توصیه میکنیم شبا شیر خشک بدن، 

شیرمادرهای قدیمی قوی و چرب و پرخاصیت بود و بچه رو سیر میکرد و سیستم ایمنی و استخوان بندی بچه رو قوی میکرد شیر مادرهای امروزی آبه، هیچی نداره، باید ب بچه شیر خشک هم بدن تا بدن بچه کمبود پیدا نکنه.

شیرم کافی نبود تا دوماه فقط خورد اونم با کمکی، نه پشیمون نشدم چون نمیتونستم سیرش کنم

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

قدووزنش چطوره زود ب زودمریض نمیشه خدایی نکرده؟

ببین تپل مپل قد ببلند الان لاغر شده تا دوسالگی من اصلن نمبدونستم سرماخوردگی چی هس خواهرزاده خودم دوسال شیر خورد بشدت الرژی داش حساسیت ریه منو زنداداشم شیر خشک دادیم بچع هامون ازین نظر بهتر بودن بهشون میساخت شیر خشک بخصوص پسر

من الان دوستمم بچش ۹ماهشه شیر خشک میده بچش خوبه خودشم. راضیه 

خیر پشیمون نشدم اصلا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خداروشکر پس ب اینچیزا نیس..سختیای دیگ نداره مثلا نصفه شب چطوری باید شیشه شیر بشوری و شیر درست کنی؟

من آبو ولرم‌ میکردم میریختم تو فلاسک.دوتام شیشه شیر تمیز بالا سرم بود.دیگه فوری میریختم. آبم که حاضر بود.هرچند همون یک شیشه هم کافی بود.دختر من از همون اول یبار فقط پا میشد برا شیر

قد و وزنش خوبه تو محدوده نرماله تو همسناش. نه زود به زود مریض نمیشه اگه شوهرم مریضی نیاره خونه.

خخخ 

خداروشکرر

من شیر نداشتم. قرار نبود بچمو از گشنگی بکشم که. نه پشیمون نیستم. سر بارداری الانمم شاید مجبور شم شیر خشک بدم چون رماتیسم دارم و اگر بخوام بچه ام رو شیر بدم داروهام وارد شیر میشه ممکنه برا بچه بد باشه

بچه های خاله من  هر۳تاشون شیرخشکین

ماشالله همشون قد بلند و بدن پر و سالمی دارن

خیلیم خوش خوراک هستن و دیر مریض میشن

بنطرم بیشتر از شیر و شیرخشک تغذیه و خورد خوراک تاثیر داره توی قد و وزن و وضعیت سلامتیش

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎