2777
2789

سلام

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرخشکیش نکردم، شد.

انقد اطرافیان غذا دهنش کردن که دیگه شیر نخورد

خیلی ناراحتم

سینه هام زود شل و افتاده شد

درد میکنن

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

نه اصلا دومی هم اگه ی روزی خدا داد در حد همون آغوز میدم ..چون یه بچه دیگه دارم و ی شوهر که مدام غذا می‌خوان و تمیز کاری خونه ..و اینکه کمر و گردن سالمی ندارم ..اگه ی روزم یکی حرفی زد با جفت بپا میرم تو صورتش چون جای من نیستن

نه خوشحالم شیر خشک دادم، شیرخشک خیلی مقوی تره، شیر مادر چیزی نداره چون تغذیه ها خوب نیست

بنظرمنم الان دیگ برعکس شده فکر کنم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چاره ای نداشتم

قدووزنش چطوره 

زود ب زودمریض نمیشه خدایی نکرده؟

نه پشیمون چرا

قدووزنش چطوره 

نه پشیمون نیستیم.

قدووزنش چطوره 

پشیمون نیستم خیلی راضی بودم اتفاقا ای کاش میگم بچه اولم هم شیر خشک میدادم

جدی چرا،؟؟

قدووزنش چطوره