2777
2789
عنوان

این درد اخرش منو میکشه

122 بازدید | 16 پست

چندساله گاهی اوقات یه قسمت از سمت راست سرم درد میگیره با هیچی هم خوب نمیشه باید بخوابم تا فرداش اوکی بشه

این درده باحرص خوردن صبح زود بیدارشدن کم خوابی گریه سرما و هرچیزی ممکن بیاد سراغم

کلی هم دکتر رفتم هیچی به هیچی میگن میگرنه اما درمان خاصی براش نمیدن

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگرنهعکس گرفتی؟ ممکنه گرفتگی رگ داشته باشی که رژیم و دارو داره

عکس نگرفتم هزدکتری رفتم گفتن اینا میگرنه 

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

دکترا گفتن میگرنه

وای عزیزم باید ساعات استراحتت رو ۸ ساعت رعایت کنی اتاق خوابت باید کامل تاریک باشه اصلا گشنه و تشنه نمونی وعده های غذایی سر وقت باشه و جاهای پرنور و صدا نری

سلامتی و خوشبختی دخترم
وای عزیزم باید ساعات استراحتت رو ۸ ساعت رعایت کنی اتاق خوابت باید کامل تاریک باشه اصلا گشنه و تشنه ن ...

الان من شغلم جوریه ‌که گاهی صبح ها زود باید بیدارشم مثلا دیزوز وامروز  دادگاه داشتم و ۵صبح بیدارشدم که برسم یعنی ظهر که اومدم درد ول نمیکنه حتی خوابیدمم خوب نشدم فردام بازهمینه اوضاع

بدش اینه که به هیچ کاری هم نمیرسم دیگه کل روزم میره

الان من شغلم جوریه ‌که گاهی صبح ها زود باید بیدارشم مثلا دیزوز وامروز دادگاه داشتم و ۵صبح بیدارشدم ...

چاره ای جز رعایت کردن نداری گلم و دارو هم خوبه ولی واسه من التهاب کبد آورد اینقدر دارو خوردم الانم سعی میکنم رعایت کنم نگیره و وقتی بگیره فقط با بادکش درمان میکنم

سلامتی و خوشبختی دخترم
عکس نگرفتم هزدکتری رفتم گفتن اینا میگرنه

باید عکس بگیرید، بدون عکس نمیشه انقدر قطعی گفت میگرنه

احتمال بسیااار بالا میگرنِ عصبیه، اما باید عکس بگیرید شاید مشکل دیگه ای هم باشه( خدای نکرده)

چون دقیقا دیروز برای خواهرم رفتیم دکتر و گرفتگی رگ داشت که با عکس مشخص شده بود.

شبها زودبخواب گلم

دیشب فکر کنم ۱۰بود چاره ای نیست دیگه باید تحمل کرد

الهی برات ناراحت شدم الهی این درمان میگرن پیدا بشه

فدات شم عزیزم

♥️🥲

باید عکس بگیرید، بدون عکس نمیشه انقدر قطعی گفت میگرنهاحتمال بسیااار بالا میگرنِ عصبیه، اما باید عکس ...

علائم خواهرتون چی بود

علائم خواهرتون چی بود

سر دردای شدید، به بو حساس شده بود، عصبی که میشد درجا سر درد میگرفت، فرم چشماش کلا تغییر میکرد یکی از ابروهاش میرفت بالا

دکتر گفت باید رژیم بگیره، با اینکه اضافه وزن نداره اصلا؛ ولی غذای چرب باید حذف بشه، ورزش هم حتما باید انجام بده

چندتا قرص هم داد، ممکنه خدای نکرده باعث سکته مغزی بشه

که خب الان چون زیر نظر پزشک هست دیگه این مشکل پیش نمیاد

از استرس و عصبانیته

سعی کنید حداقل یوگا برید و اصلااا حرص نخورید