2777
2789
عنوان

مامور پست هر موقع میاد با من دعوا می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 25 پست

زنگ که زد بگو میری تو کوچه یا جای خاصی که به مشکل نخوره

وقتی خونت معلوم نیست کجایه باید یه جای راحت بری ا برا پست مشکلی پیش نیاد و بتونه پیدات کنه

پست از تو سرش شلوغ تره و کلی بسته باید تحویل بده

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو همینه که هست نمیتونی بیای برم اداره پست بگم که بجای شما که اعتراض داری یکی دیگه رو بفرستنمن گفتم ...

ای بایا ما که مامور پست جدیدا نمیاره بسته ها رو. الکی میزنه تحویل گردید. بعد مجبور میشیم بریم اداره پست خودمون بگیریم. چند بار هم به مسئولشون گفتیم. میگه خونه نبودین. در حالی که خودم خونه بودم و از صب زل‌ زده بودم به در بیارن. میگم کاش یه زنگ بزنن خب. مسئوله میگه وظیفه مامور پست نیست. 

مهربان باشیم   
بهت مگه زنگ‌نمیزنن؟

چرا می زنن. خودشم اصلا میشناسه زیاد میاد. امروز اصلا نیومد تو کوچه سر کوچه دید منو بازم غر زد😂😭 حالا میومدی شاید پلاک زده بودیم تو که اینبار اصلا ندیدی مومن😂

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

چرا می زنن. خودشم اصلا میشناسه زیاد میاد. امروز اصلا نیومد تو کوچه سر کوچه دید منو بازم غر زد😂😭 حا ...

چیا میخری

از کجا میخری

عکس نداری از خریدات

اگه لراس گرم خوب خریدی ک ارزون باشه بگو بیزحمت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چیا میخریاز کجا میخریعکس نداری از خریداتاگه لراس گرم خوب خریدی ک ارزون باشه بگو بیزحمت

نه عزیزم لباس نیستن

چیزای لوازم تحریر طوری زیاد میگیرم

پازل و لگو و اینا

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

نه عزیزم لباس نیستنچیزای لوازم تحریر طوری زیاد میگیرمپازل و لگو و اینا

مبارک باشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.