انقدر چیز میز سفارش میدم یا با پیک مشکل دارم یا با پست😭😂 اقا در خونه من پلاک نزده. موقع سفارش دادن وسایل هم که می دونین نوشتن پلاک اجباریه. حالا من از رو اجاره نامه می دونم پلاکش چنده همونو می زنم. این مامور پست هر موقع میاد بهم میپره که چرا اینجا پلاک نیست. تقصیر من که نیست صاحب خونه باید بزنه. چیکار کنم به نظرتون؟ خودشم منو میشناسه ها باز بحث می کنه که نخیر باید پلاک اینجا باشه.
آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین.
دیگه اینهمه خرید اینترنتی میکنی یه شماره هم بخر بچسبون به دیوار خونتون انقد دردسر نکشی
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚