2777
2789

یه مادر دختر اومدن از این عملیا گفتن ناخن می‌خوایم با فرمر بلند همکارم گفت سخته انجام نمیدم نمیشه بعد دیگه اصرار کردن یهو وسط کار بلند شد داد و بیداد که نه نمی‌خوام پولمو بدین ما هم گفتیم شماره کارت بدین تا عصر میگیم مدیر واریز کنه داد و بیداد. که من از تهرانپارس اومدم 🤣🤣دزدا پولمو بدین لاشیا اشغالا پولشو پرت کردیم تو صورتش انداختیمش بیرون صداشو آرایشگاه برداشته بود 

چه روانین بعضیا 

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449

وااای خدا ادم گیر این سلیطه ها نندازه😂

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میکردی تو باسنش اه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ناراحت نباش توجه میخواسته

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

فحش دادنش چه معنی میده!می‌شد با حرف بگه نمیخوام چرا ناخن کارتون بلد نیست؟

عزیزم کاشت ناخن بلند هزینش جداس و تایمش زیاده 

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449

زن رونالدو هنوز ازین ناخون خزا میزنه

اون فرق داره ایرانیا رو با زن رونالدو مقایسه نکن 

بعضیا خز بازی رو فقط یاد گرفتن اگر همه چی شون مثل زن رونالدو شد اونوقت ناخن اون مدلی بکارن