2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم به هیچیم احترام نمیزارن

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 47 پست
وای عیب نداره عزیزم تحمل کندرس بخون دستتو ببر تو جیب خودت مستقل شو ازاد بشی

من بهش از الان میگم میخام درس بخونم مهاجرت کنم مستقل شم  برمیگردن فشم میدن  میگن مگه دختر ج..... یا گهنخور من نمیدونم با این وضعیت چطوری ی دانشکاه دور یا مهاجرت کنم زدن تو همه ذوقام کارای ک نمیتونم انجام بدمو لباسای ک نمیتونم بپوشمو...🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بهش از الان میگم میخام درس بخونم مهاجرت کنم مستقل شم برمیگردن فشم میدن میگن مگه دختر ج..... یا ...

هیچوقت ازدواجو قبول نکن

اول دستتو ببر تو جیب خودت حتی اگه زدنت هم کم نیار

یعنی چی دختر درس بخونه یا مهاجرت کنه خرابه؟

تغکر اشتباهیه کاملا 

تو کم نیار جلوشون زندگیتو بخاطر حرفشون نابود نکن

هیچوقت ازدواجو قبول نکناول دستتو ببر تو جیب خودت حتی اگه زدنت هم کم نیاریعنی چی دختر درس بخونه یا مه ...

من رشتم تولید محتواعه میخام بخونم از لج اینام شده ی دانشگا خوب در بیام بورسیه بگیرم برم... ولی رفتن و نمیدونم چیکار کنم ازون روز خیلی میترسم وقتی از الان اینطوری میگن

بابام ۴۸ مامانم ۳۹!!! کاش پدرومادرم نبودن حسرت خیلی چیزارو گزاشتن رو دلم

خیلی جوونن که چرا انقد فکرشون بستس

از گاوصندوق گوشی هم میتونی استفاده کنی رمز بزار

مطمعنا سر در نمیاره با این طرز فکرش یا تو بایگانی اپلیکیشن ها چتهاتو پنهان کن

من 5سال از مامان تو بزرگترم و دخترم از تو بزرگتر

یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........
من رشتم تولید محتواعه میخام بخونم از لج اینام شده ی دانشگا خوب در بیام بورسیه بگیرم برم... ولی رفتن ...

از برنامه هات نگو براشون که سر خورده نشی ولی همه تلاش تو بکن تو موفق میشی مطمعنم

یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........
خیلی جوونن که چرا انقد فکرشون بستساز گاوصندوق گوشی هم میتونی استفاده کنی رمز بزارمطمعنا سر در نمیاره ...

باور میکنی برنامه میریزم پاک میکنم میفهمه؟ میره چک میکنه ببینه چیا ریخته شده چیا ریخته نشده

ریختم چندتاشو ولی چرت و پرت اورد نیاورد برنامه ای میشناسی واقعی برگردونه؟

تار هستن

اسنپ چت اگ عکس میگرفتی میشد دانلود کرد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882