من گوشیم با مامانم یکیه بعد هرچی عکس از خودم دارمو رفته پاک کرده من چیکار کنم دیگه اخه بهشم میگم میگه شبیه خرابا افتادی.. بودی پاک کردم.. هرچی عکس داشتمو پاک کرده دارم یعنی از همه میسوزم واسه بخت سیاهم مشکلم فقط عکس نیست کلن دارم ازار میکشم خسته شدم 💔😭
وای عیب نداره عزیزم تحمل کندرس بخون دستتو ببر تو جیب خودت مستقل شو ازاد بشی
من بهش از الان میگم میخام درس بخونم مهاجرت کنم مستقل شم برمیگردن فشم میدن میگن مگه دختر ج..... یا گهنخور من نمیدونم با این وضعیت چطوری ی دانشکاه دور یا مهاجرت کنم زدن تو همه ذوقام کارای ک نمیتونم انجام بدمو لباسای ک نمیتونم بپوشمو...🫠
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچوقت ازدواجو قبول نکناول دستتو ببر تو جیب خودت حتی اگه زدنت هم کم نیاریعنی چی دختر درس بخونه یا مه ...
من رشتم تولید محتواعه میخام بخونم از لج اینام شده ی دانشگا خوب در بیام بورسیه بگیرم برم... ولی رفتن و نمیدونم چیکار کنم ازون روز خیلی میترسم وقتی از الان اینطوری میگن