2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم به هیچیم احترام نمیزارن

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مثل قبل نمیشه تار میشه

اسنپ چت نداری؟

اونجا میشه دوباره دانلود کرد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

وا باید توی این سن حریم شخصی داشته باشیچرا باید توی موی زائد بدن و گوشی دخالت کنن😐

مامانم میره بهش میگه میزنه دست و پاشو... اونم میاد میگه دختر اینکارو نباید قبل شوهر کنه فعلان کنه با این همه سختگیری واقعا دارم عذاب میکشم مشاورم رفتیم شوتشون کرد

من زیاد عکس نمیگیرم از خودم اونارو دوست داشتم قشنگ افتاده بودم...

ببین از این به بعد تو یه اپلیکیشن برا خودت جدا حساب کاربری بزن عکسا تو اونجا ذخیره کن از گالری پاک کن که مامانت اذیت نشه یا اگه یه وقت مامانت پاک کرد اونجا داشته باشی بعدا که گوشی گرفتی این حساب کاربری رو پاک کن با گوشی خودت برو توش همه رو دانلود کن دوباره تو گالریت ذخیره کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مامانم میره بهش میگه میزنه دست و پاشو... اونم میاد میگه دختر اینکارو نباید قبل شوهر کنه فعلان کنه با ...

وای عیب نداره عزیزم تحمل کن

درس بخون دستتو ببر تو جیب خودت مستقل شو ازاد بشی