من گوشیم با مامانم یکیه بعد هرچی عکس از خودم دارمو رفته پاک کرده من چیکار کنم دیگه اخه بهشم میگم میگه شبیه خرابا افتادی.. بودی پاک کردم.. هرچی عکس داشتمو پاک کرده دارم یعنی از همه میسوزم واسه بخت سیاهم مشکلم فقط عکس نیست کلن دارم ازار میکشم خسته شدم 💔😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وا باید توی این سن حریم شخصی داشته باشیچرا باید توی موی زائد بدن و گوشی دخالت کنن😐
مامانم میره بهش میگه میزنه دست و پاشو... اونم میاد میگه دختر اینکارو نباید قبل شوهر کنه فعلان کنه با این همه سختگیری واقعا دارم عذاب میکشم مشاورم رفتیم شوتشون کرد
من زیاد عکس نمیگیرم از خودم اونارو دوست داشتم قشنگ افتاده بودم...
ببین از این به بعد تو یه اپلیکیشن برا خودت جدا حساب کاربری بزن عکسا تو اونجا ذخیره کن از گالری پاک کن که مامانت اذیت نشه یا اگه یه وقت مامانت پاک کرد اونجا داشته باشی بعدا که گوشی گرفتی این حساب کاربری رو پاک کن با گوشی خودت برو توش همه رو دانلود کن دوباره تو گالریت ذخیره کن
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕