2777
2789

سلام بچه ها

من متاهلم و سه ماهمه 

فروردین ماه وقت زایمان برام زدن و کنکور فرهنگیان هدفمه 

فرهنگیان ازمونش اردیبهشت ماه هست 

من کنکور اردیبهشت  امسال دادم هدفم فرهنگیان بود ولی به دلایلی نتونستم خوب بخونم براش و دیگه کنکور تیر رو نرفتم

انتخاب رشته کردم روانشناسی دانشگاه غی انتفاعی قبول شدم ترم اولش ۷ الا ۸ میلیونه 

من کلا هدفم فرهنگیانه ، باخودم میگم میتونم این چهارسال رو روانشناسی بخونم بعد ازمون اموزش پرورش بدم 

یا اینکه بمونم بچم ک یک سالش شد یعنی سال ۱۴۰۶ دوباره ازمون کنکور بدم نمیدونم واقعا موندم 

الانم ک کنکور باید بدی و امتحانات نهایی باید بدی نمیدونم چیکار کنم

الهی ، گاهی ، نگاهی
برو شهریه ش خیلی از ازاد بهتره

اره صد درصد ، ولی خب هدفم فرهنگیانه ، باخودم میگم من ب دروس دبیرستان بیشتر اشناترم تا دانشگاه

نظر شما چیه برای فرهنگیان؟ برم چهارسال بخونم بعد ازمون اموزش مرورش بدم

الهی ، گاهی ، نگاهی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره صد درصد ، ولی خب هدفم فرهنگیانه ، باخودم میگم من ب دروس دبیرستان بیشتر اشناترم تا دانشگاهنظر شما ...

بابا فرهنگیان من اصن خوشم نمیاد نمیتونم راهنمایی بدم. ولی بنظرم روانشناسی هزار پله از معلمی سرتره . 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

آزمون آموزش و پرورش واقعا تکلیفش معلوم نیست باز با بچه یکساله کنکور دادن و امتحان نهایی اگه برات سخت ...

نظر شما چیه ؟ سخته به نظرتون کلا شرایط عمومیش از نظر شما سخته یا نه

الهی ، گاهی ، نگاهی
عزیزم بیخیال شو آزمون استخدامی کلا تا سال ۴۰۷ برگذار میشهاگه میخوای معلم شی کنکور فرهنگیان بده میخوا ...

اخه باردارم کنکور فرهنگیان هم اردیبهشت ماهه و من فروردین ماه زایمان میکنم بنظرتون میتونم برسم ؟

الهی ، گاهی ، نگاهی
بله ارشدش خیلی رقابت سنگینی داره ولی خب از طرفی میگم این همه پول بدم برای شش هفت ترم خیلی وحشتناک و ...

اره دیگه اینام هست متاسفانه. من سلیقه خودمو گفتم 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

اخه باردارم کنکور فرهنگیان هم اردیبهشت ماهه و من فروردین ماه زایمان میکنم بنظرتون میتونم برسم ؟

بستگی به خودت داره 

منم میخواستم امسال کنکور بدم دیدم بسته به سطح پرسیم بهتره زمان بیشتری بزارم و می‌خونم برای چهارصد و شیش

تو هم اگه برات واقعا آینده درامدیت مهمه درست تصمیم بگیر

بستگی به خودت داره منم میخواستم امسال کنکور بدم دیدم بسته به سطح پرسیم بهتره زمان بیشتری بزارم و می‌ ...

اها الان کلاس چندمی یا پشت کنکوری ، من درسم اوکیه ولی این بارداریم یکم اذیتم میکنه ن ک فروردین ماه زایمانمه و اردیبهشت کنکوره و امتحانات نهایی خرداده از این بابت میگم

الهی ، گاهی ، نگاهی