2777
2789

نرماله 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه جنسیت پسر دلرو نمیخاد یعنی؟؟؟

فک نکنم دارو لازم باشه

خوبه خودش 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
انشالا دعا کن ولسم

انشالله عزیزم

1. تعداد و غلظت اسپرم‌ها خیلی خوب و طبیعی است.

2. شکل اسپرم‌ها (مورفولوژی) هم نرمال است.

3. تنها مشکل جزئی: تحرک اسپرم‌ها کمی پایین‌تر از حد نرمال است (به‌ویژه تحرک پیش‌رونده).

یعنی اسپرم زیاد هست، اما درصدی از آن‌ها کند یا بی‌حرکت‌اند.

⚙️ نتیجه از نظر باروری:

🔹 با این وضعیت، باروری طبیعی ممکن است، ولی ممکن است زمان بارداری کمی طول بکشد چون اسپرم‌های متحرک کمتر از حد ایده‌آل هستند.

🔹 اگر بعد از حدود ۶ تا ۱۲ ماه تلاش منظم برای بارداری نتیجه نده، باید به اورولوژیست یا کلینیک ناباروری مراجعه کنید تا تحرک بهبود پیدا کند.