2821
2789
عنوان

با این وضعیت بمونم یا جدا بشم💔😞

501 بازدید | 35 پست

سلام لطفاً راهنماییم کنید

بمونید و کمکم کنید واقعا حالم بده

انگار قدرت فکر کردن و تصمیم گیری رو ازم گرفتن

این روزا داره به بدترین شکل ممکن میگذره

حدودا ۴ هفتس که پام شکسته

ینی شوهرم تو دعوا با لگد زد و شکست💔

همون شب زنگ زدم آمبولانس و همراه شوهرم رفتیم بیمارستان و اونجا بعد از عکس و رادیولوژی گفتن که متاسفانه پام شکسته 

من تو بیمارستان گفتم که همسرم زده

و از پرستار ها خاستم زنگ بزنن به پلیس تا بیاد صورت جلسه انجام بده و پلیس اومد و من حقیقت رو مو ب مو گفتم ولی شوهرم تو اظهاراتش به دروغ گفت که نه من نزدمش خودش خورده زمین پاش شکسته

همون شب هم از درد زیاد و ترس و گریه شدید بچم که از شرایط پیش اومده برشدت ترسیده بود همراه شوهرم و بچم برگشتم خونه و الان ۴ هفته از اون قضیه میگذره ولی پای من همچنان داخل گچ هست و درد شدید دارم و استخونم هم هنوز جوش نخورده

با عصا راه میرم و اصلا نمیتونم خودم برای خودم یک لیوان آب بیارم حتی💔

من الان که ۴ هفته گذشته میتونم برم شکایت کنم و برم پزشکی قانونی؟ 

تا الآنم اگه نرفتم چون هم نمیتونم حرکت کنم درد شدید دارم هم از شوهرم میترسم هم از دوری بچم💔😢

ولی دیگه نمیتونم ادامه بدم باهاش

هرروز میبینمش جلو چشمم حالم بد میشه

و تازه طلبکارم هست ازم میگه تقصیر خودت بود که من زدم پات شکست چون تو داد زدی وسط دعوا

از اول ازدواجمون من روز خوش نداشتم و روزگارم همیشه با کتک و دعوا و جنگ روانی و خیانت گذشته ولی چون هیچوقت شاهد و مدرک نداشتم تحمل کردم ولی الان دیگه صبرم لبریز شده

مطمئنم کامل که خوب بشم کلا انکار می‌کنه این قضیه رو و بازهم حتی تکرار می‌کنه💔

دیگه تحمل ندارم

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

جدا شو! حدا شو! جدا شو!

فقط جدا شو!

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم واقعا متاسفم 

ولی یه راهی که میری رو تا آخرش برو

اگه ببینه وسطش بخاطر بچه دلت لرزیده، طرفت وقیح تر میشه 

انشالله که خدا کمکتون کنه

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
میشه الان بعد ۴ هفته شکایت کنم؟

آره بکن

مگه شکایت نامه ننوشتن؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
باید با مدرک بریمدرک اینکه ثابت بشه اون پاتو شکسته

خب تو خونه فقط خودمون بودیم شاهد و فیلم ک ندارم

ولی پلیس گفت پزشکی قانونی می‌تونه تشخیص بده خوردی زمین یا اون زده

عزیزم واقعا متاسفم ولی یه راهی که میری رو تا آخرش برواگه ببینه وسطش بخاطر بچه دلت لرزیده، طرفت وقیح ...

درسته

قبلا هم زده و وسطاش سر بچه برگشتم

بدتر شد کاش قبلا جدا میشدم

سر بچم خیلی سست هستم💔😞

نه فقط صورت جلسه کرد پلیس

برو پیگیریش کن

برنگرد ایندفعه به پا راضی نمیشه گردنتو میشکنه

خب تو خونه فقط خودمون بودیم شاهد و فیلم ک ندارمولی پلیس گفت پزشکی قانونی می‌تونه تشخیص بده خوردی زمی ...

بیین موقعی ک دارع میگه تقصیر خودت بود،خودت باعث شدی پانو بشکنم سریع صداشو ضبط کن

خب اگر اینطور گفته اوکیه دیگ

2825
2823
2791
2779
2792