2777
2789
عنوان

میخوام درددل کنم

48 بازدید | 8 پست

سلام من دانشگاه دولتی امسال هیچی قبول نشدم به خاطر همین مامانم گفت که میتونی آزاد هم ثبت نام کنی ما خانوادمون سطح مالیش متوسطه منم ثبت نام کردم ولی از روزی که مامانم فهمیده من قبول نشدم خیلی سرد باهام رفتار می‌کنه‌ و من حس راحتی ندارم و مشکلاتی هم باهاشون داشتم که الان که حس میکنم پول دانشگاه آزاد رو میدن خیلی خجالت میکشم و احساس سنگینی میکنم انگار یکی بهم گفته نباید جلوی اینا شادی کنی یا راحت باشی منم میتونستم یه سال پشت کنکور بمونم ولی نمیدونم چی شد که گفتم ثبت نام کنم الان یه حسی دارم راحت نیستم انگار جتی به سرم زده که دوست پسر پیدا کنم شاید بتونم به یکی تکیه کنم یا حداقل فشار روحیم کمتر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه گل دختر این مسائل چ ربطی به دوست پسر داره

از این فکرا نکن بیخودی روان خودتو بهم میریزی

من نظرم اینه دانشگاه آزاد رو برو در کنارش واسه کنکور هم بخون سال بعد دوباره کنکور بده البته اگه دوست داری

اگر هم نه بچسب ب همون دانشگاه آزاد ایشالا ب جای خوبی برسی

حیفه پول خرج کنی ولی درس نخونی

اونا در هرصورت پول رو دارن میدن دیگه پس ازش درست استفاده کن