2777
2789
عنوان

ناراحت میشین اگه یکی اینکارو کنه

217 بازدید | 27 پست

اگه یه آقای همکار که بین شما و اون یه میز فاصله باشه بیاد کمدشو بذار بینتون که حریم خصوصیش نبینین و جدا بشین و نتونین میزشو ببینین ناراحت میشین ؟‌ تقصیر کار پسره نبوده همکارای دیگه بودن که بهش گفتن کمدو بذار جلو که اینارو نبینیم حالا خانوما با این پسر قهر کردن  بخصوص دختری که پسره میخوادش و با هم خوب بودن خیلی

دختره جواب سلام پسره رو نمیده نه جواب سلام نه جواب خدافظیش. 

این باید همکار من میشد 

خیلی خوبه 

بهتر از همکارای زیرآب زنه حرافه

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد نگاه میکردی شاید

دلیل نداره 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یاد خط کشی میزهای تو دوران مدرسه افتادم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

تقصیر کار پسره نبوده؟ عزیزم اون خودش انتخاب کرده که اینکارو بکنه مقصر نیست ولی کسی مجبورش نکرده بود و خواسته خودشه شاید دوست نداره بقیه سر از کارش در بیارن 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

زیاد نگاه میکردی شایددلیل نداره

پروف جدید مبارک 

اصلا عادت نداریم به این بانو

فقط الهام در قر زدن👌🏼😁 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ن دلیلی برای ناراحتی نمیبینم اینجوری راحتتر حتما

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

این باید همکار من میشد خیلی خوبه بهتر از همکارای زیرآب زنه حرافه

این اقا متنفره از حرف زدن و وراجی  بین همکارا گیر کرده مردا اونجور بهش فشار میارن دختری ام که دوسش داره با یه حرکت نه چندان مهم قهر میکنه بی محلی میکنه بهش ولی پسر قویه میگه برام مهم نیست دیگه. هر کار میخوان بکنن 

خوبه خوشم اومد🤣

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
پروف جدید مبارک اصلا عادت نداریم به این بانوفقط الهام در قر زدن👌🏼😁

قربونتتت

بابا یکی دیگه گذاشتم خوشگل تر از اینه قبول نمیکنه نی نی یار

مونده رو این

اومدم عکس خودم و شوهرمو بذارم قبول نکرد

دیگه گفتم کیرا نایتلی بذارم که میگن شبیهشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
قربونتتتبابا یکی دیگه گذاشتم خوشگل تر از اینه قبول نمیکنه نی نی یارمونده رو ایناومدم عکس خودم و شوهر ...

جدی ؟! پس عکست دیدن داره 

مشخصه خوشگلی پ

یه تاپیک بزن عکس خودت رو بزار  بگم زیبایی ببینیم