2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم هول نباشم و ریلکس باشمممم🥸

هرچقدرم طرف تاپ باشه تو خودتو بالا بگیر ریلکس باش و حتی خوشت هم اومد با اعتماد ب نفس رفتار کن و خوش رو اما بروز نده چی تو ذهنت میگذره.

اگر میخوای پسره رو جذب کنی مجبوری دیت اول و دوم یکم مرموز ب نظر بیایی

پسرا شکارچی هستن و فقط میخوان بدست بیارن

اگر سری گف دوست دارم هول نشو بگو منم

بگو خیلی زوده باید همو بشناسیم

بسوزه پدر تجربه🤣🤣🤌لامصب من استرسی میشم🥸🥸

اره بخدا من ۶ سال با همسرم دوست بودم 

کلی ام خاستگار داشتم کلا همشون یه مدلن بخدا پسرا اصلا سخت نیستن.

فقط نباید زود وابسته شی هرچی بیشتر برات تلاش کنن و مرموز تر باشی براشون جذاب تری

اره بخدا من ۶ سال با همسرم دوست بودم کلی ام خاستگار داشتم کلا همشون یه مدلن بخدا پسرا اصلا سخت نیستن ...

عزیزم

فقط یه چیزی

خجالتی طوریه یکم 

راحت نمیتونه حرفشو بزنه

اگه لال شد خودم تاپیک بندازم وسط یا چی🫤🤣🥸

انصافا باید چیکار کرد ک طرف برای ازدواج بخوادت؟؟ رمزش چیه🤣چیکار کنم وابستم شه؟؟

من خودم حد مرز دارم و در تعادل نگه میدارم نه خیلی شور نه خیلی بی نمک🥸

عزیزمفقط یه چیزیخجالتی طوریه یکم راحت نمیتونه حرفشو بزنهاگه لال شد خودم تاپیک بندازم وسط یا چی🫤🤣🥸 ...

پر حرفی زیاد برای دختر جالب نیست به نظرم اون باید بیشتر حرف بزنه.اگر دیگه خیلی بینتون سکوت بود یه سوالایی بپرس ک مشخص بشه میخوای بشناسیش.

مثلا بپرس مهن ترین هدف زندگیت چیا هست.

اینو نگفتی ک چ کنم روی من جدی باشه؟؟؟

هیچ پسری اولش قصدش جدی نیست همشون دروغ میگن قصد ما ازدواجه که دختر اعتماد کنه. دیت اول شماهم نباید بگی قصد من جدیه چون میترسه فرار میکنه.خیلی مهربون و خوشتیپ برو رفتار پخته داشته باش و نشون بده میخوای بشناسیش.گفتم که 

بنظرت بغل و بوس بعد چند وقت باشه؟

وقتی بهش اعتماد کردی و رفتین توی رابطه.

دیت اول کسی نمیره تو رابطه قطعا باید دوسه ماه بگذره ب نظرم

من که شوهرم هم کلاسی دانشگاهم بود قبل منم با کسی دوست بود ولی انقد براش کلاس گذاشتم که عاشق شد دیگه ۶ سال دوست بودیم.هرچی بیشتر کلاس بذاری اون تشنه تر میشه‌.