2777
2789
عنوان

طفلی کلاس اولیا👺💔

179 بازدید | 19 پست

داداشم میگه امروز ی پسر کلاس پنجمی به یه پسرکلاس اولی گفته باید بری دفتر مدیر میخاد کتک بزنه و خندیده بعد دوباره بش گفته راستی امروز مامانتم نمیاد دنبالت ، گفت کلاس اولیه ترسیده و کلی گریه کرده 👺 طفلی اولیا

داداشم گفت بهش گفتم مرض داری اذیتش میکنی اینم گفته به تو ربطی نداره داداشم به معاونشون گفته ، معاون اومده پسرکلاس پنجمیورو دعوا کرده👺 

دلم بر اولیا سوخت ، اگه بچه کلاس اولی دارین یادشون بدین و اگاهشون کنین از این بزرگترا گول نخوردن ، گناه دارن🥲🥲🥲

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من از ترس همین آزار اذیتای پسر بچها ک شنیده بودم پسرم نوشتم مدرسه غیر انتفاعی ک چون با شناختی ک از مدیرشون داشتم گفت من تو زنگ تفریح خودم حضور دارم چون ویکی از فامیلامونم اونجا معلمه هوای پسرم داشت باشه

وای منم یادمه یبار کلاس چهارم دبستان بودم 

روز اول مدرسه بود یک کلاس اولی بود داشت گریه میکرد می‌گفت مامانم رو میخام منم بهش گفتم تو دیگه یتیم شدی خبری از مامانت نیست اینجا بچه هایی که مامانشون رو اذیت میکن میذارن و ممد قلی الان میاد کتکت میزنه 😅😅

مثل ابر بهار گریه میکرد بدبخت 

وای منم یادمه یبار کلاس چهارم دبستان بودم روز اول مدرسه بود یک کلاس اولی بود داشت گریه میکرد می‌گفت ...

هعی من پنجم بودم داشتم بدوبدو میکردم خوردم ب ی کلاس اولی گریه نکردااا ، اما هنوزم عذاب وجدانشو دارم

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»