2777
2789
عنوان

چطوری میتونم درخواست طلاق بدم

545 بازدید | 51 پست

دوتا بچه دارم نه ساله و یک ساله می‌خوام از شوهرم طلاق بگیرم به خاطر خونواده ی شوهرم بیشتر مادر شوهرم  دیگه حاضر نیستم ببینمشون باید چکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک خانم نباید درخواست طلاق بده به ضررش میشه ،نفقه دوتا داره یک حکم جلب میگیره و مهریه ام یک حکم جلب میگیره پس لزوم نداره درخواست طلاق بده 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

تاپیک قبلیتو خوندم بهونه ی خوبی برای طلاق نیس 

ترش کرده گفته فلانی شغل خوب داره زن هم نمیخواد بگیره،این چه دخلی داشت به فرار؟؟؟ 

تا حالا بهت نگفتن بالای چشمت ابرو هس؟ 

آستانه ی صبر و تحملتون همینقدره؟؟ 

اگه با شوهرت مشکلی نداری بخاطر مادرش زندگیتو خراب نکن

هم بچه‌ها آواره میشن، هم خودت و همسرت 

یه مدت تحمل کن

به شوهرت بگو داری اذیت میشی، مسلما نمی‌تونه به مادرش بگه ساکت شو یا بندازتش بیرون ولی حداقل بذار مراقبت باشه

شرمنده دیگه اون زن چندسال دیگه معلوم نیست زنده‌ست یا نه ولی شما هنوز کلی راه دارید 

بچه‌ها تازه اول زندگیشونه

طلاق بگیری جیگر همین زنیکه خنک میشه فقط

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

مهریه سال ۹۲ صد میلیون پول بود چطوری حساب میکنن؟

وکیل بگیر

طلاق اسمشه 

مثلا میگی طلاق

یعنی ندیدن ها وووو

مخصوصا تو عصبانیت

اونم وقتی دلت پیششه

و حتی ادم بد باشه ووو

مثال هست

میدونی چی میگم 

کلا میگم هااا

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

نفهمیدم میخوای از شوهرت طلاق بگیری یا از مادرشوهرت؟

با شوهرم مشکلی ندارم ولی چون قبلا‌ چندین بار با مادر شوهرم دعوامون شده دیگه نمیخوام ببینمش ولی بدون طلاق از شوهرم نمیشه 

تاپیک قبلیتو خوندم بهونه ی خوبی برای طلاق نیس ترش کرده گفته فلانی شغل خوب داره زن هم نمیخواد بگیره،ا ...

ببین بخوام تایپ کنم خیلی طولانی میشه ولی جونمو به لبم رسونده که می‌خوام برم