2777
2789
عنوان

شیر خشک گلدن گات

73 بازدید | 13 پست

سلام .. بچه ها جای معتبر میشناسین که بتونم ازش شیرخشک گلدن گات و بگیرم ؟ من دخترم حساسیت به پروتئین گاوی داره شیر خشک های دیگه بهش نساخت گفتن این خوبه ..

تو نت زدم دو تا سایت به اسم شزرخشک مارکت و یوروسنتر دان .. فقط نمیدونم معتبر هستن یا نه .. 

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال بزهپسرم کوچیک بود دنبالش بودم ولی چون شیر خودمو میخورد بی خیال شدم ۸_۹سال پیش ۴۰۰ تومن بود

منم الان شیر خود م میخوره .. ولی زردی داشت وزن نگرفته بود دکتر گفت شیرخشک بده .. وزنش خوب شد ولی بهش نمیسازه هم دلدرد میشه هم اگزما میزنه .. 

نه شهرستانم..

تو تهران یه فروشگاه هست به اسم کلین فیوره که ارسال با پست هم دارند قیمت پوشکش و بهداشتی هم خیلی مناسب هست من حضوری میرم اونجا برای دخترم پوشک میگیرم پوشک دخترم مولفیکس ۴ هست هفته پیش از اونجا خریدم ۲۹۰ تومن.انواع شیر خشک هم دارن شیر خشک گلدن گوت هم دارن.تو گوگل سرچ کن فروشگاه کلین فیوره برات میاره به من هم دوره ولی هر چند وقت یه بار میرم کلی خرید میکنم هفته پیش فقط ۲۰ تا پوشک خریدم 

خب نده دیگهممکنه گلدن گات هم نسازه بهش از ۵ ماهگی غذا کمکی بده بهش خوب میشه

انشالله وزن بگیره خوب احتیاجی به شیر خشک نشه .. 

تو تهران یه فروشگاه هست به اسم کلین فیوره که ارسال با پست هم دارند قیمت پوشکش و بهداشتی هم خیلی مناس ...

ارسال به شهرستان هم دارن ؟

ممنون عزیزدلم خیلی لطف کردی .. ❤️❤️