2777
2789
عنوان

من تا کلاس نهم درس خوندم

122 بازدید | 12 پست

میخام کتابای کلاس دهم رو پیدا کنم مدرسه هم نتونم برم تو خونه هر از گاهی تمرین کنم بخونم همه کتابا یکین ؟

مثلا من قبلا دوس داشتم تجربی بخونم چون سخته الان دوس دارم انسانی بخونم کتاب‌های همشون یکیه یا فرق میکنه ؟

تو خونه تمرین کنم مثلا امسال تو خونه خودم تمرین کنم سال بعد برم مدرسه ثبت نام کنم میتونم ؟  

میشه راهنماییم کنید

چند سالته 

میتونی تو امتحانات متفرقه ثبت‌نام کنی 

موقع امتحانات نوبت دوم که شروع شدن فقط میری امتحان میدی و میای اونام اونجا خیلی کمک میکنن

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حتما میتوانی احسنت به تلاش ات موفق باشی سوالات درسی زبان تو هم پاسخ داده می‌شود آخه من معلم زبان هستم...اراده تو در مورد ادامه تحصیل قابل تحسین هست

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

هر رشته کتاب‌های تخصصی خودشو داره و این‌که من توصیه میکنم همین امسال که می‌خوای شروع کنی، مدرسه هم ثبت نام کنی تا مدرکشو بگیری. فقط قبلش باید یه سری مباحث از سال‌های قبل رو مرور کنی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

چند سالته میتونی تو امتحانات متفرقه ثبت‌نام کنی موقع امتحانات نوبت دوم که شروع شدن فقط میری امتحان م ...

من ۲۰ سالمه هر مدرسه میتونم ثبت نام کنم برم امتحان یا باید برم بزرگسالان

بله حتما میتوانی احسنت به تلاش ات موفق باشی سوالات درسی زبان تو هم پاسخ داده می‌شود آخه من معلم زبان ...

میتونم ایدیتون داشته باشم هر موقع لازم داشتم پیام بدم؟

هر رشته کتاب‌های تخصصی خودشو داره و این‌که من توصیه میکنم همین امسال که می‌خوای شروع کنی، مدرسه هم ث ...

اول میخام این سالو کتابای نهم و دهم بخونم ببینم چطوریه سال بعدم که آماده بودم برم چون الان هیچی یادم نی

کتابهای تجربی و انسانی و ریاضی متفاوته تو هر پایه هرسال دوتا کتابشون با هم مشترکه شایدم بیشتر ، دقیق ...

فعلا هیچی یادم نی میخام امسال کتابای نهم و دهم مرور کنم آماده بودم سال بعد برم 

من ۲۰ سالمه هر مدرسه میتونم ثبت نام کنم برم امتحان یا باید برم بزرگسالان

باید بری بزرگ سالان

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم