2777
2789
عنوان

خدایی شمال زندگی کردن سخته😕

124 بازدید | 5 پست

وای از حشره هاش  

وای از رطوبت 

فقط دریا رو دوست دارم 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

دقیقا تازه اینک ما اینجا تهران کرج ظرف اگ کاملم خشک نشده باشه جمع کنیم تو کابینت خشک میشه ولی اونجا کپک میزنه رو نگم برات در دیوار حموم اینا همش لیزه هی باید بشوری چیپس پفک تخمه همه چیز نم میکشه درش باز باشه برای ماهایی که اونجا بزرگ نشدیم واقعا سخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا میگی

اره 

خیلی رطوبت داره 

فصل بهار و تابستان هم حشره های وحشت ناکی داره 

شما شمالی هستین؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

اره خیلی رطوبت داره فصل بهار و تابستان هم حشره های وحشت ناکی داره شما شمالی هستین؟

نه ولی میام یه چندروزی مسافرت اینا همیشه میگم کاش بیام شمال رندگی کنیم .بیشتریا گفتن به بعضیا هواش نمیسازه