2777
2789

خیلی بد دهن بود سر این که یک دختر بیست ساله پاش لگد کرده بود دختره ناخن کشیده بپد و سلیطه بازی نمیدونم مال کدوم خراب شده ای بود 

جالب بود دختره فراری داده بودن و راننده اتوبوس رنه رو بیرون نکرده بود!زنه هم عصبی و بد رفتار هی میگفت میخواستم دختره جلوی همه لخت کنم چرا فرایش دادین همش به ما مشهدیا توهین میکرد(قومیتش نمیگم کدوم شهر بود) تازه میخواست حرم هم بره زن بی ادب 

اصلا اعصابم خرد شد خیلی بی حیا بود آبرو هرچی زن بود برد !

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

هرجا زن سلیطه دیدی فقط فرار کن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قومیتش رو نگو. چون بر فرض مثال از یه قومیت اگر ادم بد دیدین نباید که تعمیم نابجا داد و گفت همشون بدن... اما خب بعضیا کلا بی اعصاب و بد اخلاقن با یه بهانه الکی سر بقیه خالی می کنن.

آدم اینا رو میبینه برای خانوادشون تاسف میخوره.. ی 5 دقیقه نمیشه اینا رو تحمل کرد چه برسه ی عمر

دقیقا ارزش فگر کردن یک دقیقه هم نداره تابرسه از از دیروز فکرت بهم بریزه

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

یعنی دیگه هیچ مشکل شخصی نداری که فکرت بهم بریزه فقط همین موضوع عمومی بوده فکرت بهم ریخته

نه با این که معلمم این موضوع خیلی اعصابم بهم ریخت !! خشمش و رفتارش خیلی رو مخ بود همه اتوبوس بهم رقخت 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

یه مرده تو اتوبوس سمت حرم چسبونده بود به من

هی زن‌ها رو نگاه میکرد وول می‌خورد

تهشم میخواست از در زنونه بره بیرون دیگه قاتی کردم دستمو نگه داشتم جلو گفتم گورتو از همون در مردونه گم کن

واقعا نمی‌دونم چرا بعضیا این‌جورین... حالشون به هم نمیخوره از چیزی که هستن؟؟

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

از کجا قومش رو فهمیدی؟ولی روانیتم داریم از این جور زنان دوری کنید

خودش میگفت من از فلان جام و… حتی مردها هم باهاش دهن به دهن نمیکردن 

فقط پیاده شد یک مزدی گفت شما خانومها که حجابتون مثل اینه باید جلپش وامیستادی آبرو همرو برد از بس بی آبرو و دهن پاره بود