2777
2789
عنوان

خونمون جن داره

106 بازدید | 6 پست

سه سال ساخته تازه اثاث کشی کردیم.سه نفری تو اتاق میخابیم.پسر۱۸ ماهم تو خاب همش گریه میکنه مرتب اینور اونور میشه و گاهی گریه ی شدید که بیدار میشه میشینه و شیرم نمیخوره که بی سابقه است .چند شب تکرار شد. شب بعدش توی هال خابیدیم دیگه گریه نکرد
.دیشب دوباره اومدیم تو اتاق خابیدیم و بازم گریه کرد نصف شب بردمش تو هال خابیدیم دیگه گریه نکرد خیلی ترسیدم نکنه جن یا شیطان و چه میدونم اینا داره این اتاق😭

حتما تو پذیرایی حس راحتی داره جاشو دوس داره .بچه ها دوس ندارن جاشون عوض بشه شابد به پذیرایی عادت کرده

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی توی خواب هم متوجه میشه جاش عوض شده ؟

۱۸ماهشه بزرگه دیگه..من دخترم ۱۶ماهشه صدای اکثر حیوونارو بلده تکرار کنه..جمله میگه.مثلا میگه میم انا..یعنی بریم پیش آنا..۵۰تا کلمه میگه..بچه ها امروزی زرنگن