2777
2789

تقریبا هیچ دوستی ندارم

یا وقتی ارتباط میگیرم فکر میکنم دوست نداره با من معاشرت کنه

همیشه سعی میکنم مهربون باشم و خوب حرف بزنم ولی بعد یهو میبینم یه کاری کرده پشت سرم ک انگار حضور منو نمیخواد

خونوادم هم همینطور یه دوره اومدم کم ز بزنم و کم سراغشون رو بگیرم ببینم اونا چکار میکنن ک کلا عروج کردن منم دیگه نمیرم

الان مشکل منم؟؟

من واقعا نه حسودم نه بدخواه نه ضرری میزنم 

حتی موذب هستم کسی کاری کنه برام 

فقط شوهرم همه جوره باهام هست 

کسی اینجوری هست؟؟؟؟

مشکل که تو هستی ولی مشکل چیزایی که فکر می‌کنی نیست افکارت مشکل دارن سوگیری های شناختی بهش میگن یعنی سوءتفاهم برات پیش میاد اشتباه برداشت می‌کنی یا یک واقعه رو مثل واقعیت تفسیر نمیکنی جور دیگه ای تفسیر می‌کنی مثلا شاید کسی منظوری نداشته باشه اما تو بخاطر افکار گذشته و اتفاقاتی که برات افتاده حرف اون رو به منظور میگیری

در کل این ها باید با روانشناس حل بشه بهش میگن هوش هیجانی یکسری مهارت ها هست این افکار درست بشن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خوبه یه نفر داری که باهاش اوکیی منی که هیچکسو ندارم چی مجبورم بعد کارای زشتشون دوباره  پیششون برگردم بخصوص دوستام احساس بی ارزشی می کنم 

دیر بشه ولی حسرت نشه :)

نه عزیزم مشکل شما نیست

زمونه اینجوری شده و الان که دقت کنی می‌بینی رابطه ها بین همه شکننده ست.حتی رابطه های نزدیک خانوادگی..

همون همسرت رو داری خداروشکر 

رفیق واقعی همونه واقعا

من شخصا کتاب خوندن و تماشای فیلم های حرفه ای و وقت گذروندن با دخترهام و همسرم رو به بقیه ترجیح میدم....

چون بقیه آرامش رو ازم گرفتن و میگیرن 

مشکل که تو هستی ولی مشکل چیزایی که فکر می‌کنی نیست افکارت مشکل دارن سوگیری های شناختی بهش میگن یعنی ...

اتفاقا یه تایمی میگم خب من بدبین شدم باز ادامه میدم

یه تاپیک هم دارم راجعش مثلا

تو جمع دوستانه یهو دیدم حرف میزنن همه قرار گذاشتن برن جایی ولی بمن نگفتن

با اینکه حس میکردم دوست ندارن تو جمعشون باشن گفتم حسم اشتباهه تا ک واقعا دیدم اینجوریه

یا خانواده ام برنامه مسافرت میچیدم همشون بمنم میگفتن تو هم دوست داری بیا!!!

حالا یا بخاطر همسرم یا هرچی من ندید میگرفتم

بعد یهو کم کردم تماس هامو و رفتن هامو ک دیدم اصلا یک طرفه بوده 

ممنون از راهنماییت 

چون ذات بیشتر آدمها بد شده وتحمل آدماای خوب و. ندارن،،نور درون اونها ،اون هارو اذیت میکنه

بآور میکنی با یکی دوست شدم ک متاهل بود یجا دیدمش رسوندم ب جایی ک میخواست بعد حس کردم مشکوکه رفتاراش بعد اینکه رسوندمش دور زدم دیدم با پسر قرار داره

یعنی حتی ب روش نیاواردم ک متوجه شدم با وجود شوهر دوست پسر داره

اونم یهو دیگه سراغی نگرفت ازم

انگار همش منم ک میرم سراغ ادما

اتفاقا یه تایمی میگم خب من بدبین شدم باز ادامه میدمیه تاپیک هم دارم راجعش مثلاتو جمع دوستانه یهو دید ...

من مشکلات تورو دارم ولی خب سعی کردم روشون مطالعه کنم ببین تو وقتی افکارت اینطور باشه ناخودآگاه بدون اینک خودت بخوای توی چهره یا یکسری رفتارهای ناخودآگاه نشون میدی که بقیه هم برداشت کنن تو ازشون خوشت نمیاد مثلا وقتی ما فکر می‌کنیم کسی مارو دوست نداره ناخودآگاه بدون اینک بخوای شاید فکر کنی داری لبخند میزنی ولی یجوری چهرت منتقل می‌کنه و اونا فکر میکنن نمیخوای باهاشون در ارتباط باشی افکار ما در زندگی ما منعکس میشه من اینو تجربه کردم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نه عزیزم مشکل شما نیستزمونه اینجوری شده و الان که دقت کنی می‌بینی رابطه ها بین همه شکننده ست.حتی راب ...

من یه مدته حس افسردگی دارم

تو محیط کارم جای صحبت و دوستی نیست

محیط کاملا رسمی هست و همه همکارام آقا هستن و بی نهایت با ادب و با شخصیت برخورد میکنن.حتی مشتری ها وقتی میان دوست دارن بیان تو باجه من و کارشون رو من انجام بدم و از اخلاقم میگن ک خوششون میاد. ولی بمحض اینکه وارد رابطه غیررسمی و دوستی میشن بی احترامی میبینم

من مشکلات تورو دارم ولی خب سعی کردم روشون مطالعه کنم ببین تو وقتی افکارت اینطور باشه ناخودآگاه بدون ...

شاید 

ولی خانواده ام ک منو میشناسن 

دوستی ها اینجوری باشه حداقل یه خانوم متاهل جوان از خانواده اش حداقل ترین حمایت رو انتظار داره

شاید ولی خانواده ام ک منو میشناسن دوستی ها اینجوری باشه حداقل یه خانوم متاهل جوان از خانواده اش حداق ...

درباره تله های روانی هم بخون یک سرچ بزن البته اگر علاقه داری

حالا خوبه یه نفر داری که باهاش اوکیی منی که هیچکسو ندارم چی مجبورم بعد کارای زشتشون دوباره پیششون ب ...

منم خیلی فرصت دادم ولی آخرش باز همون داستان تکرار میشه

از سمت خانواده خودم ک هیچ صفر 

ولی خانواده همسرم اونم چون شوهرم میخواد ازشون بهم احترام میزارن و جرعت اینجور رفتارارو ندارن

بآور میکنی با یکی دوست شدم ک متاهل بود یجا دیدمش رسوندم ب جایی ک میخواست بعد حس کردم مشکوکه رفتاراش ...

بیخود میری 

هرکس خواست بره درو براش باز کن. بره. ک برنگرده 

بودن باش نبودن نباش  هرچی ازادما فاصله بگیری. والا ب نفعته 

همون شوهرت و بچسب عزیزم 

بیخود میری هرکس خواست بره درو براش باز کن. بره. ک برنگرده بودن باش نبودن نباش هرچی ازادما فاصله بگی ...

😔😔😔

همش ک نمیشه با شوهر وقت گذروند

آدم گاهی دلش دورهمی زنونه یا استخر و بیرون رفتن زنونه میخواد...

خیلی سخته خودمو راضی کنم تنها برم این کارارو کنم