2777
2789

جز گوشت و مرغ و چرخ کرده و سبزی قرمه هیچی فریز نمیکنم تازه گوشتم زیاد نمیزارم بمونه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

بادمجون،سبزی، پیاز، گوجه، لوبیا سبز، هویج، فلفل دلمه، گوشت، مرغ

فعلا همینا یادمه 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازین آدمایی که هیچی فریز نمیکنن تعجبم میشه .من بامیه.گوجه.مرغ .گوشت.هویج.کلا هرچیزی که فصلش بشه نخود ...

اکثر چیزا خب همه فصل هست معمولا. گوجه فریز؟ هوبج؟

حالا بامیه بله 

من برعکس شما از این همه فریزر کردن تعجب می کنم

گوجه رو میریزی تو خوردکن بعد فریز میکنی؟

هم اونجوری میکنم هم بیشتر وقتا حالشو ندارم سالم سالم فریز میکنم بعد موقع استفده یخش که باز شد تو خورد کن خوردش میکنم برا کته گوجه.املت انگار گوجه تازهراس

الان تو یخچالم مرغ و گوشت و سبزی قرمه و برگ مو و پنیر پیتزا و چدارهست

چند بسته سبزی کوهی که مامانم داده.یکی دو بسته گوجه که اینجا گفتن و منم انجام دادم ولی یه جیز بی مزه نسخرس که دیگه تکرارش نخواهم کرد.

لوبیا سبز و باقالی هم میزارم که امسال تنبلی کردم نذاشتم

الان تو یخچالم مرغ و گوشت و سبزی قرمه و برگ مو و پنیر پیتزا و چدارهست

چند بسته سبزی کوهی که مامانم داده.یکی دو بسته گوجه که اینجا گفتن و منم انجام دادم ولی یه جیز بی مزه نسخرس که دیگه تکرارش نخواهم کرد.

لوبیا سبز و باقالی هم میزارم که امسال تنبلی کردم نذاشتم

اکثر چیزا خب همه فصل هست معمولا. گوجه فریز؟ هوبج؟حالا بامیه بله من برعکس شما از این همه فریزر کردن ت ...

آره گوجه زیاد اگه شوهرم بخره وقتی میخوان خراب بشن فریز میکنم خب.هویجم آدم هر روز که نمیخره برا زرشک پلو یا سوپ همیشه آماده دارم