2777
2789
عنوان

دعوای من و همسرم تو مسافرت حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 47 پست

حق داری. آروم شدی پولش و بگیر ازش اینترنتی بخر

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کافه معروف داشتن می‌خواستیم بریم اونجا اونم نبرد از خود اونجا تا خونه گریه کرد رف یه بستنی دوزاری ...

یادمه یدفعه من همسرمم همینطوری شد رفتیم باهم ی شهر دیگ مسافتشم زیاد بود  و از اونجا که من میدونستم حوصلش نمیاد 

اون رفت دنبال کارش من رفتم دنبال خرید خودم و برای خودم گشتم ،کارش که تموم شد یجا قرار گذاشتیم باهم رفتیم ناهار 

حالا این دفعه که گذشت برای دفعات بعدی خودت تنها با بچه ها برو که اعصاب خوردی نباش 

حق داری. آروم شدی پولش و بگیر ازش اینترنتی بخر

عمرا اگه چیزی بخرم من خیلی لجبازم رژیمم افت قند خون هم سابقه زیاد دارم ولی میمیرم آب هم نمی‌خورم باید به گوه خوردن بیفته کثافت

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
من هر وقت ب شوهرم میگم بیاد دنبالم برم چیزی بخرم، قبلش هرچی بدهی داره میده ک کارتش خالی بشه، حالا اگ ...

وای معدرت میخوام ولی خندم گرفت

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
با شوهرت قهری چرا با شکمت لج می‌کنی.بخور یه چیزی ضعف میزنی

به درک راضیم بمیرم انقد اذیتم تو این دنیا

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
عمرا اگه چیزی بخرم من خیلی لجبازم رژیمم افت قند خون هم سابقه زیاد دارم ولی میمیرم آب هم نمی‌خورم بای ...

خودت ضرر میکنی

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
یه کافه معروف داشتن می‌خواستیم بریم اونجا اونم نبرد از خود اونجا تا خونه گریه کرد رف یه بستنی دوزاری ...

از دست این مردا

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
یادمه یدفعه من همسرمم همینطوری شد رفتیم باهم ی شهر دیگ مسافتشم زیاد بود و از اونجا که من میدونستم ح ...

آخه نمی‌شناختم که تنها بتونم برم

بیخیال پاشو یه چیزی بخور بعدشم تیپ بزن برو بیرون

سرم داره میترکه کل راه گریه کردم یه کلمه هم چیزی نگف