من تقریبا ۳ ماه هست که به روانپزشک مراجعه کردم و داروهایی رو مصرف میکنم، علت مراجعم بی خوابی بی اعصابی بدبینی وسواس فکری و اضطراب و پنیک و چک کردن زیادی سلامت و اینا بود که رفتم دکتر تشخیص سیکلوتایمی نوع خفیف دوقطبی داد که گفت با مصرف دارو طی مدت زمان ۱ الی ۲ سال انشاالله کافیه، دارو هام سدیم والپروات ۲۰۰ صبح شب هست با ریسپریدون ۱ و اسنترا ۵۰ یه ملاتونین هم میخورم میخوام بدونم سدیم والپروات ریزش مو میاره حتما؟ من هنوز چیز خاصی ندیدم چون موهام حدود ۱ ماه ۲ ماه پیش با تیغ از ته زدم و از اونجایی که موهای من دیر رشد میکنه هنوز کامل در نیومده اوکیه؟ من از بچگی هم بیشفعالی داشتم و تو خونوادمون دوقطبی بوده ولی تو بچگی دارو نخوردم اصلا الان دارم میخورم ببخشید زیاد شد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوردن دارو بهتر ازنخوردنش است،بجز شما درخانواده کسی درگیر بیماری اعصاب هست؟
گفتم که دوقطبی داریم تو خونواده پدرم داره خالمم هم داره خالم و بابام هردو موهاشون ریخته ولی خالم خیلی کمتر در حد مامانم ولی مامانم دارو نمیخوره اصلا موهاشون مثل همه تقریبا ولی بابام چرا نمیدونم واسه داروعه یا نه
من میخوردم خیلی عجیب میخندیدم قهقهه میزدمنمیخوردمم یه غمی درونم بود مثل الان۳ ماه خوردم ولی برگردم ع ...
میدونم چی میگین منم بعضی وقتا یه دادای بد و ترسناکی میزنم عصبانی میشم خودمم میترسم دست خودمه ها ولی از وقتی قرصه میخورم اینجوری شدم ولی نمیخورم هم خیلی دیگه انرژی زیادی دارم استرس دارم تیک دارم شبا خوابم نمیبره من خیلی بدتره علائمم حس میکنم اگه نخورم فعلا