2777
2789

سه روز پیش منو نامزدم دعوامون شده و قهر کردیم دیشب پیام داده بود ک خونه داییش بریم تاپیک قبلی هم گفتم همه گفتن باهاش برو هیچ حرف خاصی بینمون ردو بدل نشد تا امروز نوشته اصلا فکر نمیکردم برای منم غرور داشته باشی 

بنظرتون قهرم اشتباهع یا نه اینم بگم برای هر دعوا بیشتر وقتا خودم پیش قدم شدم اینبار پیش قدم نشدم اونم پیام نداد دیگه بیخیال شدم این چند روز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت دعوا چیه شاید واس هرچیز دم دستی قهر کردید خودتونک اشتی اون عادت کرده

داشتم میرفتم بازار هوا داشت تاریک میشد و واقعا هم مجبور بودم گفت خوبیت نداره این تایم دوتا دختر برن بازار دختر داییش هم میخاست بهش رانندگی یاد بده منم گفتم خوبیت نداره نامزد من با دختر مجرد تنها تو ماشین باشه یکم بحثمون شد شب شد دوباره دعوامون شد گریم گرفت دیگه حرف نزدیم

تاپیک قبلیتو دیدم ولی توضیح ندادی بحثتون سر چیه

داشتم میرفتم بازار هوا داشت تاریک میشد و واقعا هم مجبور بودم گفت خوبیت نداره این تایم دوتا دختر برن بازار دختر داییش هم میخاست بهش رانندگی یاد بده منم گفتم خوبیت نداره نامزد من با دختر مجرد تنها تو ماشین باشه یکم بحثمون شد شب شد دوباره دعوامون شد گریم گرفت دیگه حرف نزدیم

داشتم میرفتم بازار هوا داشت تاریک میشد و واقعا هم مجبور بودم گفت خوبیت نداره این تایم دوتا دختر برن ...

اینکه شما مجبور بودی بری بیرون کاری ندارم ولی اینکه اون بخاد به دخترداییش رانندگی یاد بده عجیبه

چرا کلاس نمیره؟

اینکه شما مجبور بودی بری بیرون کاری ندارم ولی اینکه اون بخاد به دخترداییش رانندگی یاد بده عجیبهچرا ک ...

کلاس میره ولی جدیدا ماشین خریدن کسی از خونوادشون رانندگی بلد نیس بهش گفتن یادش بده متنفرم از دختره ایکبیری

کلاس میره ولی جدیدا ماشین خریدن کسی از خونوادشون رانندگی بلد نیس بهش گفتن یادش بده متنفرم از دختره ا ...

کلاس میره دیگه دلیلی نداره بخاد از شوهرت کمک بخاد

بهش به خوبی بگو این‌ موضوع ناراحتت میکنه 

کلاس میره دیگه دلیلی نداره بخاد از شوهرت کمک بخادبهش به خوبی بگو این‌ موضوع ناراحتت میکنه

اتفاقا یسری چیزا دیدم اونشب ک اومدن دنبالم بیشتر حرصم گرفته دوس ندارم اشتی کنم

اتفاقا یسری چیزا دیدم اونشب ک اومدن دنبالم بیشتر حرصم گرفته دوس ندارم اشتی کنم

اتفاقا باهاش اشتی کن نزار یه وقت دختره رخنه کنه تو زندگیت به شوهرتم بگو دوس ندارم دختر داییتو ببری واسه رانندگی و این موضوع باعث ازارم میشه