2777
2789

سه کیلو هویج 

سه کیلو شکر

شایدم همونقدر آب اخه گفتن بالای هویجای رنده شده رو اب بگیره😔😔😔😔😱😭😭😭


الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه کیلو شکر زیاده چون هویج خودش شیرینه

زیاد به این دستورها توجه نکن 

تجربه است . حالا مهم نیست آب زیادیش رو جدا کن باهاش مربای سیب درست کن 

الان فصل سیبه. مربای سیب خیلی خوش عطر و خوشمزه است 

در قابلمه را بردار و بزار اینقدر بجوشه تا آبش جمع بشه اخر کار یکم ابلیمو بزن بهش کپک نزنه 

شیشه هم باید خشک و تمیز باشه

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
یعنی از آبش خارج کنم بد نیست؟


نه 

اول هویج ها رو بریز تو شیشه بعد تا جایی که روش رو بگیره آب بریز 

آب اضافه رو نگهدار برای مربای سیب

برای مربای سیب هم اول سیب رو پوست بکن و خرد کن بزار با آب معمولی بدون شکر یه کم بجوشه وقتی یه کم پخت این آب مربای هویج رو بهش اضافه کن و بزار بجوشه

اگر حس کردی شیرینیش کمه شکر اضافه کن

من هر وقت اب ریختم مربام ابکی میشد و دوهفته ای کپک میزد  زیاد میجوشوندم شکرک میزد

اخرین بار رنده کردم و چند ساعت شکر ریختم روش موند بعد جوشوندم خوب شد و موندگاریش زیاد شد مثل مربا البالو.

اگر خواستید اول با چنتا دونه هویج امتحان کنید

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   zariqwp  |  11 ساعت پیش
توسط   bff_  |  1 روز پیش