2777
2789
عنوان

اسکرین شات پیام هام به شوهرم 📸به خاطر کاری ک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 66 پست
بخدا اصلا براش مهم نیسمیگه زن میشه گرفت دوبارهبچه میشه درست کردپدر و مادر یه دونه ان

بگو باشه تو راست میگی اما احمق اونا بهت بی احترامی میکنن غرور نداشته اتو له میکنن جلو برادرت و زنش خار و خفیفت کردن بازم آدم نمیشی؟

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر ن فریبا هست ن مادر شوهرت مقصر همسرتهههه

دقیقاااااااا

میدونی چی شد ک فریبا منو اذیت کرد؟ اولین بار؟؟؟؟؟

شوهرم برا من ۵ تا تیشرت خریده بود (پول داده بود زن رفیقش خریده بود از مسافرت شمال ک رفته بوده)

من دو ماه بود عقد کرده بودم

مادرشوهرم ب شوهرم گفته قبل اینکه بدی ب زنت اول بده فریبا انتخاب کنه برا خودش ۲ تاشو کادو بده فریبا چند روز دیگه تولدشه

از اون روز ب بعد خیلی اذیتم کرد خیلیییییی

💔

چرا؟اینا یک هزااااارم از اذیت هاشونه بخدا قسم

کاش شوهرت بفهمه عزت نذاشتن به زن و بچش یعنی عزت نذاشتن به خودش 

کاش مادرشوهرت بفهمه فرق گذاشتن بین بچهاش سرانجام خوشی نداره 

شما احترامتو بذار ولی کجدار و مریز تا کن باهاشون و ارزش خودتو حفظ کن حد و حدود رو رعایت کن

خواهر به نظرم این پیاما اصلا نباید میدادی

چون شوهر شما مرد نیست..و قطعا هزارتا پیام دیگه هح بنویسی 

ککش نمیگزه

وقتی مادرشوهر و جاری میتونن کار پیش ببرن ک مرد بهشون رو بده..

شوهر شما حوشش میاد.. ی مرد خاله زنگ و مامانی هست..

شما باید تصمیم اساسی بگیری ک شوهرت و خانوتدش رو یک حا بزاری کنار..

💕

دقیقاااااااامیدونی چی شد ک فریبا منو اذیت کرد؟ اولین بار؟؟؟؟؟شوهرم برا من ۵ تا تیشرت خریده بود (پول ...

وای چ مادر شوهر عنتری این فریبا چند سالشه؟؟؟

اره الان همسرتباید صگ محلشون کنه ب شما بچه هاتون پر بال بدههه ک اونا بترکننن و اصلاسمتشون نر

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
دقیقاااااااامیدونی چی شد ک فریبا منو اذیت کرد؟ اولین بار؟؟؟؟؟شوهرم برا من ۵ تا تیشرت خریده بود (پول ...

یعنی شوهرت تررررررر زد به حس حمایتگری خودش به شما 

اصلا معنی شوهرو میدونه؟؟؟ معنی همسر رو میدونه؟ 

حالا مادرشوهرت خبیثه و کشته مرده ی فریبا،این چرا حرفشو گوش داد 

من اگه جای شوهرت بودم میگفتم هر ۵تاش مال همسرمه

اسی آفرین که ارزش خودت میدونی

کاش از اول میدونستم 

اینجوری اذیتم نمیکردن

من تک دختر بودم

مادرشوهرم گفت پول آرایشگاه نده و برو خودتو آرایش کن و لباس قدیمی اجاره کن ۵۰.۶۰ هزار تومن بشه و تالار نمیگیریم و.....

بخدا قسم یکسال قبل عروسی ما برا همون فریبا ۳ بار عقد گرفتن و یه عروسی که ۵۰.۶۰ ملیون هزینش شد 

تازه اون تک دختر هم نبود 

جاریم وقتی اینا رو دید خیلی خودشو بالا گرفت

حتی یه بار کیک پخته بود با وسایلا خونه مادرشوهرم 

بلند جلو همه گفت بعضیا مرگ بخورن اینا رو فریبا خانوم پخته 

جلو من نگرفت حتی 

بازم من هیچی نگفتم

💔

یعنی شوهرت تررررررر زد به حس حمایتگری خودش به شما اصلا معنی شوهرو میدونه؟؟؟ معنی همسر رو میدونه؟ حال ...

اون موقع بچه بودم 

خیلی خر و ساده بودم

تازه وقتی فهمیدم ب شوهرم گفتم خب میاوردی ب خودم نشون میدادی میگفتی خودم ۲ تاشو میدادم بهش 

گفت مامانم گفت اول ب اون بده انتخاب کنه

مادرشوهرم فهمید یه جنگ واسم درست کرد 

💔

اخ اخ بمیرم برای دلت ولشون کن عوضیاروووو ب نظرت شوهرت این کاراشونو ب دل میگیره؟؟؟

خدانکنه قشنگم❤️

برادرشوهرام چند سال قبل از عقد ما اندازه پول یه خونه ازش کلاهبرداری کردن و دلیل بی پولی این سال های من یکیش همونه

اصلا براش مهم نیس و خیلی هم دوستشون داره

💔

چه گدا گشنه ان ندید بدید و نخورده

شبی ک ما مهمونی دادیم جاری هام وایساده بودن آب مرغ اضافه و جعفری ها و میوه ها رو تقسیم کردن بردن 

شام عروسی ها رو تقسیم کردن بردن

ما گرسنه خوابیدیم

فردا ظهر رفتیم خونه مادرشوهرم

همشون کباب و مرغا مهمونی ما رو داغ کرده بودن خورده بودن

گفتن پاشید تخم مرغ درست کنین واسه خودتون

💔