2777
2789
عنوان

بنظرتون آب میوه گیر بخرم یا

77 بازدید | 19 پست

بنظرتون آب میوه گیر بخرم واسه جهیزیم یا خرد کن؟؟؟

کدومش ب درد بخور تره 

البته آب میوه گیر گرون تره بعدش بخوام یه سری وسیله هارو بخرم بیشتر طول میکشه

بنظرتون کدومش کاربردی تره و ب درد بخور تره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهم فرق دارن و هر کدوم لازم میشه 

هردوتارو بخر

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

آبمیوه اگه از ش استفاده کنی خوبه،از اب میوه گیری سه کاره بگیر آسیاب مخلوط کن هم داره،

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

آبمیوه اگه از ش استفاده کنی خوبه،از اب میوه گیری سه کاره بگیر آسیاب مخلوط کن هم داره،

اره آب میوه گیر ۴ کاره دیدم خب موندم اونو بخرم یا یه خرد کن با کیفیت عالیی

این دوتا با هم فرق میکنن کلا هر دوتاش لازمه

خب آب میوه گیر ۴ کاره میکسر و خرد کن و چیزای دیگج داره ولی خرد کن تک واسه این دو دلم یعنی آب میوه گر ۴ کاره یکی از دستگاهاش خرد کنه.

بستگی به خودت داره اگه سبزی خورد کن و اینا نخریدی خوردکن بخر به جاش اگه اهل آبمیوه گرفتن و اینا هستی ...

بنظر شما خرد کن بیشتر ب کارم میاد یا آب میوه گیر ک آسیاب و خرد کن و میکسر و اینا داره؟

خب آب میوه گیر ۴ کاره میکسر و خرد کن و چیزای دیگج داره ولی خرد کن تک واسه این دو دلم یعنی آب میوه گر ...

آهان اونجوری فرق میکنه.

ولی آب میوه گیری تک بخر با خرد کن اینجوری بهتره 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤