2777
2789
شاخ در نیار عزیزم ..قدیما واقعا یه چیزایی میگفتن راست بوده من خودم تجربه ش و داشتم ..قورباغه هم میبس ...

فقط می تونم بگم خدا ازتون نگذره که حیوان آزاری می کنید و با افتخار هم در موردش حرف می زنید

روانی های خرافاتی

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اون دنیا جواب قورباغه رو هم باید بدین که سر بیماری خودتون از گرسنگی و تشنگی هلاکش کردیدچی چیو راست ب ...

خودت تاحالا مورچه نکشتی،خدا دیگه واسه همچی چیزایی مجازات نمیکنه ..بابا بچه بودیم قبل مدرسه بریم  ..بعدم پدر مادرها و قدیمیا میگفتن..قورباغه ووحشرات و تو خیلی از کشورها میخورن ..اگه اینجور بود مرغ و خروسم نباید بکشیم ..بیخیال بابا ..من اونجا مدرسه هم نمیرفتم ..یعنی خودتون تو بچگی هیچ کاری نکردی ..الان یه جوجه بده دست بچه سن و سال پایین میگیره گردنش و فشار میده ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از این منطق دفاع هم مبکنن

دقیقا

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
اون دنیا جواب قورباغه رو هم باید بدین که سر بیماری خودتون از گرسنگی و تشنگی هلاکش کردیدچی چیو راست ب ...

یه کتابی بنام روانشناسی اجتماعی اگر اشتباه نکنم خوندم داخلش نوشته بود گروهی از سفیدپوستان اعتقاد داشتن اگر کسی ازشون مریض میشد برای شفاش یک فرد سیاه پوست رو به حالت دراز کش باشه و پای سفید پوست رو شکم اون طفلی سیاه پوسته قرار بگیره تا درد و مریضی سفیدپوست منتقل شه به اون سیاه پوست بیچاره 

قورباغه منو یاد اون سیاه بدبخت انداخت🙄🥲

فقط می تونم بگم خدا ازتون نگذره که حیوان آزاری می کنید و با افتخار هم در موردش حرف می زنیدروانی های ...

احمق ..ریپ نزن ..من بچه بودم قبل مدرسه برم 

توی امضاشون نوشتن عاشق طبیعت هستنقورباغه ها جزو طبیعت نیستن

😂😂😂😂

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
وای یادمه رفتیم شمال پس عمو 10 تا قورباقه رو گرفت همشونو باهاشونو با نخ بست بهم طفلیا همه باهم میجهی ...

اصلا خنده دار نیست 

این کار اسمش حیوان آزاریه

رفتید تو محیط زندگی قورباغه ها و اذیتشون کردید؟؟

میدونید خیلی گناه بزرگیه دیگه؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

توی امضاشون نوشتن عاشق طبیعت هستنقورباغه ها جزو طبیعت نیستن

باید یکی یکی بگم سنم چقد بوده  اونموقع بیسوادها ..پستامو بخون ...حالا واسه یه قورباغه ..خودتون و نکشین ..تو جنگ اینهمه ادم بیگناه مردن ..مجبور نیستین پستای منو بخونین 

خودت تاحالا مورچه نکشتی،خدا دیگه واسه همچی چیزایی مجازات نمیکنه ..بابا بچه بودیم قبل مدرسه بریم ..ب ...

بله بچه بودم اشتباهی مورچه کشتم ولی الان عقلم میرسه نمیام بگم کارم درست بود!

شما اومدی میگی خرافه نیست و قدیما راست میگفتن

مرغ و خروسم واسه غذا و خوردن با هدف می‌کشن نه واسه سرگرمی و خرافات. جوجه رو هم دست بچه‌ای که عقلش نمیرسه نمیدیم

حیوون آزاری تو خون بچه‌هایی که عقل دارن نیست که بگیم فطرت انسان همینه، آموزشیه

شما هم بخاطر خرافات انجامش دادی

پس تبلیغش نکن الان

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خودت تاحالا مورچه نکشتی،خدا دیگه واسه همچی چیزایی مجازات نمیکنه ..بابا بچه بودیم قبل مدرسه بریم ..ب ...

مورچه رو ممکنه آدم به ناعمد روش پا بذاره

مرغ و... هم برای غذاست

ولی اینکه به خاطر عقل کمت رفتی یه حیوون رو زجرکش کردی فقط از حیوون کمتر بودن خودت رو نشون میده