2777
2789
عنوان

من میخوام دیگه بچه نیارم‌چه کارکنم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 19 پست
به سلامتی زایمان کنی خودت باید سفت و سخت مراقبت کنی و قرص بخوری یا روش دیگه مثل...سختیاشو میگی برامو ...

عزیرم‌اولاش ک بچم ۶ماهش بود 

از بوی غذاهابدم‌میومد ب بچه اولم‌نمیتونستم غذایی ک براش مفیده بدم 

بعدش  ک شکمم سنگین تر شد درد شدید ناشی از سزارین دارم‌بچمو نمیتونم بغل کتم 

رسیدگیم‌ب بچم کمتره 

البته بچم نسبت ب بقیه بچه ها مستقل تره ک دوست دارم اینو 

دستگاه بزار اسمش ای یودی نمیدونم چی چیه 😁قرصم نمیشه همیشگی استفاده کنی عوارض داره ..کاندوم استفاده کنین ،که احتمالا شوهرت از اوناست که خوشش نمیاد  بگو خودش بره اقدام کنه پس  ..روش دیگه هم هست آمپول باید هر از چند وقت بری بزنی ...

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم‌اولاش ک بچم ۶ماهش بود از بوی غذاهابدم‌میومد ب بچه اولم‌نمیتونستم غذایی ک براش مفیده بدم بعدش ...

چقدر عالی گلم 

عاشق بچهای مستقل هستم قطعا آینده درخشانی در انتظارشه ان شاءالله 

بارداری گلم اذیتت نمیکنم ولی هر وقت حوصلت کشید بیا بهمون بگو چه کارایی کردی ک بچه کوچیک مستقل تر از بقیه اس خیلی مهم این برام🙏 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
دستگاه بزار اسمش ای یودی نمیدونم چی چیه 😁قرصم نمیشه همیشگی استفاده کنی عوارض داره ..کاندوم استفاده ...

آمپول بیشترین وقتش چ مقداره میگن هورمونا رو میریزه بهم‌