2777
2789
عنوان

مدرک icdl بدرد میخوره❓❓

83 بازدید | 8 پست

مثلا چکار میشه کرد باهاش 

چیا یاد میدن

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

واسه بعضی از استخدام ها این مدرک رو میخوان حتما ،

استخدام رسمی؟

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشمو خواهرم چندسال پیش گرفتن اصلا بدردی نمیخورم تواین زمونه هم اصلا کارایی نداره الکی هزینه نکن

جدی؟

الان که رفتم بجایی برای کار گفت وقتی این مدرک نداری عقبی 

داداشت و خواهرت شاید پی قضیه رو نگرفتن دیگه 

نه خوده مدرکش بدرد نمیخوره ولی کلا این مهارتو بلد باشی خوبه حالا یدون مدرکم بلد باشی فرقی نداره

عه

عزیزم برای استخدامی یا حتی کار عادی بدرد میخوره

اگر مدرک ICDL و مدرک حسابداری داشته باشی ۱۰ هیچ از بقیه جلویی

✨اگر چرخ وجود من از این گردش فرو ماند، بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند✨