2777
2789

ایشون بهم علاقمندن اونم شدید 

ولی پول و پس انداز نداره 

تحصیلاتشم دیپلمه 

شغل درست درمون نداره 

خونه و ماشین نداره 

۲۴ سالشم هست پدرشونم فوت کردن 

شهرمونم خیلی از هم فاصله داره ب سختی میاد تا منو ببینه 

ولی علاقه ش خیلی بهم شدیده خیلی هوامو داره پشتم هست ، خودش ک میگه خوشبختت میکنم ولی فاصله ی طبقاتیمون هم خیلی زیاده ، مطمعنم خانواده م هم موافقت نمیکنن 

چیکار کنم بنظرتون بارها محترمانه گفتم بیا تمومش کنیم ولی اصلا گوش نمیده ، دلم براش میسوزه نمی‌خوام الکی وابسته ی خودم کنم و بعد ولش کنم 

شما بگین من چیکار کنم من کلا تصمیم دارم تنها باشم و کسی رو تو زندگیم راه ندم و فقط و فقط رو درس و هدفم متمرکز بشم 

نگین بخاطر پول میخوای ولش کنی ، پول تو این دوره ی اقتصادی دیگ مهم شده از طرفی تا میبینه خواستگار دارم تهدید ب خودکشی می‌کنه ...

فکرم خیلی درگیره نمی‌خوام کاری کنم ک دلش بشکنه زندگی خیلی سختی داشته‌ ولی خودم دارم له میشم

نه تو موظف نیستی به خاطر دلسوزی کسی رو تحمل کنی یه بار قطعی تمومش کن همچین زندگی اصلا امکان نداره

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هر چی بیشتر طولش بدی بیشتر داری ظلم میکنی چون بیشتر وابسته میشه

قاطع کات کن

دلش بشکنه هم بعد چندماه فراموش میشه نگران نباش

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

نه اصلا اینکارو نکن دیگ بخواد خودشو بکشه یا نه مقصر تو نیستی به رابطه ای بود برای آشنایی الان به این نتیجه رسیدی که ادامه ندی..مجبور نیستی بخاطر تهدید اون آینده خودتو خراب کنی که!

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

خودت تصمیم تو گرفتی دیگه نظر بقیه چه ارزشی داره ، احساس می کنم چند هفته قبل هم تاپیک زده بودی ، همون موقع هم گفتم بهش ظلم نکن تمومش کن نهایت یه دفعه می میره نه ذره ذره

شما هر چی بیشتر طولش بدی بیشتر داری ظلم میکنی چون بیشتر وابسته میشهقاطع کات کندلش بشکنه هم بعد چندما ...

بارها بلاکش کردم ولی هر بار با شماره ی جدید اومده و قسم جون خانواده م میده تهدید ب خودکشی می‌کنه ...

الآنم همینکار و کردم ارتباطمو تموم کردم ولی دوباره با شماره ی جدید اومده 

خودت تصمیم تو گرفتی دیگه نظر بقیه چه ارزشی داره ، احساس می کنم چند هفته قبل هم تاپیک زده بودی ، همون ...

عزیزم من اولین باره در این مورد تاپیک زدم 

تمومش کردم خودش هر بار میاد سراغم 

بارها بلاکش کردم ولی هر بار با شماره ی جدید اومده و قسم جون خانواده م میده تهدید ب خودکشی می‌کنه ... ...

توجه نکن

من قبلا با یکی بودم تا ۴ ۵ سال با شماره های مختلف میومد هیچ وقت ج ندادم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

عزیزم من اولین باره در این مورد تاپیک زدم تمومش کردم خودش هر بار میاد سراغم

پس اشتباه گرفتم ببخش ، جواب شو نده هم به خاطر خودت هم اون آقا ، هر چقدر ادامه بدی و آخرش به ازدواج ختم نشه آهش میگیره یه روزی تو زندگیت 

پس اشتباه گرفتم ببخش ، جواب شو نده هم به خاطر خودت هم اون آقا ، هر چقدر ادامه بدی و آخرش به ازدواج خ ...

دقیقا بخاطر همین وحشت دارم آهش منو بگیره همش میگه من یتیمم دلخوشیم تویی ، با گریه میگه ولم نکن قسم خاک باباشو میخوره دوسم داره 

خیلی شرایط سختی دارم واقعا