سوال داشتم با پسر پولدار ازدواج می کنید خانواده اش جهزیه کامل میلیارد توقع داره نصف سرمایه تون جور باشه فقط 300میلیون کم باشه خانواده پسر جهیزیه خوب توقع داشته باشه
ببین پولدار واقعی اصلا اهمیت نمیده به این چیزا اگر تازه به دوران رسیده باشه و واسه مارک دو تا چیز ایراد بگیره بدون تا اخر عمر مدام ایراد از همه چیز میگیرن و خورد میکنن طرفو من باشم نه عمرا
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره گفتی ایرانی نباشه اون هنوز من فکر نکردم روز اول این حرف میزنه
ردش کن بره یعنی یکی تو فامیل ماست اینشکلی بودن از اول دختره داره خون گریه میکنه تا تلویزیون خونشون بعد چند سال زندگی سوخته هی میگه مامان و بابات چیز خوب نگرفتن و فلان
سر جهیزیه همه چیز مارک و عالی خریدن یه گوشت کوب یادشون رفته بوده بخرن چند سال میگذره مادرشوهرش هرجا میشینه میگه اینا یه گوشت کوب هم نیاوردن 😐
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲