2777
2789
عنوان

مسافرت 10 روز خوووووب کجا پیشنهاد میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 21 پست

مرسی از نظرات ارزشمندتان..

پس هدف شد جنوب ..اتفاقا خیلی وقته نرفتیم..

به خانواده پیشنهاد میدم

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩

اول بگو‌چی قبول شدی؟

دندون خداروشکر 

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دندون خداروشکر

تو که انقدر موفقی نامزد دندان پزشک خودت قبولی دندان ..

چطور اون تاپیک ها رو قفل کردی 

اینو قفل نمیکنی؟

میشه ی عکس از رتبت بزاری 

یا بعدا اگه رفتی دانشگاه چند تا عکس بزاری 

مثلا از کارت دانشجویی خودت با سانسور البته 

تو که انقدر موفقی نامزد دندان پزشک خودت قبولی دندان ..چطور اون تاپیک ها رو قفل کردی اینو قفل نمیکنی؟ ...

فکر نکنم خودتون هم فهمیده باشید چی گفتید دوست عزیز.

تاپیک رو قفل نکردم تا دوستان راجع به سوالم نظر بدن..که لطف کردن گفتن نظرات ارزشمندشان رو..شما هم از این به بعد میخواهید کامنت بگذارید مرتبط باشه.نه اینکه احساسات درونی تون نسبت به موفقیت دیگران افشا بشه.با آرزوی پایندگی