2777
2789
والا دعوتم میشیم هیچی نمیارن که مامان من چند روز پیش گفت شام بیاید پاشدیم از جاده چالوس رفتیم تا کرج ...

خب چرا دعوت کرده بود؟ چقدر عجیب 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالی یه بار خانواده خودمو شوهرم دعوت میکنم ده تومن تموم میشه برام

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

والا دعوتم میشیم هیچی نمیارن که مامان من چند روز پیش گفت شام بیاید پاشدیم از جاده چالوس رفتیم تا کرج ...

چه بد...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ولله من اینقدر مهمون دوست دارم و هروقت هم مهمون میادش نهایت احترام و پذیرایی می‌زارم ،البته مهمونی من چه طرف خودم وچه فامیلای همسرم کم توقع هستن و پذیرایی بایک  مدل یا دومدل غذا میوه ختم به خیر میشه اما نمی‌دونم تقریبا سه ماهی هست دیگه مهمون ندارم و منم ناراحتم