2777
2789

رفت وآمدمون فقط خواهر برادریه که دعوتی نیستیم هر روزم بیان قدمشون رو چشممه وبهترین پذیرایی رو میکنم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اماکمترشده چون مثل قبل حوصله پخت وپزندارم این چندروزم همیشه مهمونی بودم یامهمون داشتم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

والا دعوتم میشیم هیچی نمیارن که مامان من چند روز پیش گفت شام بیاید پاشدیم از جاده چالوس رفتیم تا کرج ...

بگو فلان غذاروبپز رسیدیم بخوریم حداقل یه چیز ساده درست کنه مگه بی غذا میشه 

وای آره یه مهمونی خیلی ساده با نفرات کم دست کم ۵ میلیون میشه

دقيقا ،ما قبل كرونا دورهمي داشتيم كلي عصرونه درست ميكرديم نهايتش ميشد يت تومن ،الان يه سوپ و سالاد و دسر و برنج و خورشت نزديك ده تومن ميشه ،ميوه هم كه چند قلم برداري ٢ تومن

چرا اجازه نمیده برا خرجش؟

اره دیگه

مخصوصا که خواهر برادر هم زیاد داره

و حرف درمیارن

باید همه چی کامل باشه

نمیشه ساده برگزار کرد

البته ماهم جایی نمیریم

مگه عیادت یا چشم روشنی ببریم

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

من خودم با کسی رفت و آمد ندارم نه واسع گرونی کلا خانواده های سردی داریم

اینجا هم اکثرا میگن نداریم

بعد من کانال روسری و اینا خیلی عضوم.روسری ابریشم یکی دو تومنی میاره سه سوته تموم میشه.پس معلومه خیلیا هنوز رفت و آمد دارن .روسری ابریشم که مال خیابون و اینا نست

والا ما که هیشکی دعوتمون نمی کرد 

همیشه سرزده  میومدن 

الانم دیگه نمیان چون نمیریم بارها و سالها اومدن ما هم نرفتیم 

دور وَریای ما همه وضعشون توپ توپه 

درآمد ماهی ۲۰۰_ ۳۰۰ تومن تا  ۱ میلیارد 

ما هم ماهی ۳۰ میلیون 

که ۱۴ میلیونش میره بهای قسط 

رو بدیم همین امشب میان 

اما اگه اول ماه اومدن تا آخر ماه که حقوقها میدن ما فَلَجیم 

به همین خاطر 

نه آمدی  نه رفتی 

هیچ هیچ

اره والا الان مردم فقط توقع دارن ازت ولی خودشون اینجوری نیستن

انقدر خجالت کشیدم از شوهره 

همون یه ساعتم بود 

مبل جابه جا کن بخاریمو بیار از بالا و ...

ما رو گفته بود برا اینا 

اخرشم بردنش مغازه رو تمیز کنه شوعرم نصفه ول کرد رفت شامم نداد بهش 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

واقعا😐

اره بخدا 

مادرم انقدر داراس 

فقط یه گردنبندش ۴۰۰ تومنه 

اون هیچی ملک و دارایی زیاد داره شکر خدا 

ولی خسیسه دیگه 

اومده بود برا زایمانم 

جلو همه گفت یه پلاک ون یکاد هم از من بعدا میدم 

رفته بیاره بده هنو 

۴ سال گذشته 

🥴😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

باهاش راحت نیستین بهش بگیدمامان مثلااین ودرست کن یابخرهوس کردیم و....

نه بابا اونجا بودم 

یه پاکت شیر میگرفت برا پسرم حساب میکرد 

جلو خودم میگفت به داداشم فلانی مریم بهم انقدر بدهکاره تو یادت بمونه بگیرم 

اصلا دلم نمیکشه برم سمتش اصلا