2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون تو همین سال ۱۴۰۴ با سجاد نامزد میکنم؟ خودم زهرا🥲🥲

اینی که گفتن آبان میاد چه جور آدمی هست؟خوبه؟میشناسمش؟

خواهش میکنم جواب بده

چون فاال تو قبول دارم اصرار دارم بگی🥲اخه چند باری که گرفتی درست بوده همش

بنظرتون تو همین سال ۱۴۰۴ با سجاد نامزد میکنم؟ خودم زهرا🥲🥲اینی که گفتن آبان میاد چه جور آدمی هست؟خو ...

چشم عزیزم الان میبینم

ولی فقط همین یبار براتون میگیرم دیگه نمیتونم بگیرم شرمنده❤️

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

بنظرتون تو همین سال ۱۴۰۴ با سجاد نامزد میکنم؟ خودم زهرا🥲🥲اینی که گفتن آبان میاد چه جور آدمی هست؟خو ...

بله عزیزم احتمال اینکه با سجاد نامزد کنی وجود داره ولی باید صبر کنی

آدم خوبی هستش از چهره شما خوشش میاد و همینطور از رفتارتون و اینکه میتونه خوشبختت کنه اما نمیشناسیش(اول از همه واقع بین باش بعد به کارتا توجه کن عزیزم یعنی همه چیز رو بر مبنای کارت نزار چون کارت نمیتونه جای عقل انسان رو بگیره،اگه دیدی خواستگارت از همه لحاظ عالیه قبول کن و اگه دیدی مشکل داره رد کن)

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

بله عزیزم احتمال اینکه با سجاد نامزد کنی وجود داره ولی باید صبر کنیآدم خوبی هستش از چهره شما خوشش می ...

عریزم منم خیلی دوستش دارم سجاد رو

ولی میترسم 

چون دشمن دار هستن

الانم فکز کنم باز دعاش کردن چون برگشته بهم میگه با اینکه دوستم داره ولی موقع چت کردن یا حرف زدن با من اعصابش خورد میشه برا همین در حین دوست داشتنم فاصله میگیره ازم

نمیدونم چیکار کنم

مرسی عزیزدلم که فاال گرفتی برام