2777
2789
عنوان

میخوام دوتا زبان خارجی یاد بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 61 پست
میگن چینی خیلی سخته😔نمیدونم والا،کسیو میشناسی سمتش رفتهباشه و فول باشه؟

چینی میگن سخت نیست و گرامرش راحت تر از انگلیسی هستش حتی میگن راحت تر از زبان فارسیه

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
اسپانیایی خیلی بدرد میخوره ..همچنین فرانسوی.

آره اکثرا این دوتارو گفتن.یه تحقیقی هم بابتش کنم بعد میرم سراغ یادگیریش

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب🌹سخت نبود؟

نه عزیزم چینی فقط صدا و آوا هست راحته

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

نه عزیزم چینی فقط صدا و آوا هست راحته

خیلی هم عالی.بازم فکرامو میکنم و راجبش تحقیق میکنم.شما کجا آموزش دیدین؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

خیلی هم عالی.بازم فکرامو میکنم و راجبش تحقیق میکنم.شما کجا آموزش دیدین؟

موفق باشین❤️

من دوره مقدماتی رو کلاس رفتم و بعد خودخوان خوندم

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

انگلیسی بلدم.فرانسه هم خوبه.بجز انگلیسی چی پیشنهاد میدی؟

چجوری یادگرفتی کلاس میری یاخودت

اگ خودت ک راهشم بگوماام یادبگیریم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

آره اکثرا این دوتارو گفتن.یه تحقیقی هم بابتش کنم بعد میرم سراغ یادگیریش

خب بزار بگم چرا اینارو میگم ..اگر هدفت سفر ارتباط و کاربرد جهانیه اسپانیایی بهتره ‌‌..از نظر شغلی هم کاربردی تره ببین تو امریکا زبان اسپانیایی خیلیی مهمه کار سریع میگیرنت چون خیلی احتیاج دارن..تقریبا بعد انگلیسی جمعیت زیادی اسپانیایی حرف میزنن. ...

فرانسوی  بیشتر برای کارهای بین‌المللی، فرهنگی و دیپلماتیک ارزشمندتره.

موفق باشین❤️من دوره مقدماتی رو کلاس رفتم و بعد خودخوان خوندم

همه زبونایی که یادگرفتی اول ی دوره مقدماتی رفتی؟

بعد کجااموزش میبینی با چ برنامه ای وبرای اینکه اونا یادت نره چیکارمیکنی فیلم کتاب چی؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

موفق باشین❤️من دوره مقدماتی رو کلاس رفتم و بعد خودخوان خوندم

ممنون از راهنماییتون.شما هم موفق تر باشین

چجوری یادگرفتی کلاس میری یاخودتاگ خودت ک راهشم بگوماام یادبگیریم

کلاس رفتم

خب بزار بگم چرا اینارو میگم ..اگر هدفت سفر ارتباط و کاربرد جهانیه اسپانیایی بهتره ‌‌..از نظر شغلی هم ...

ممنون از راهنماییتون