انگلیسی و عربی رو نگید.ترکی استانبولی هم کمو بیش بلدم.دوتا زبون بهم معرفی کنید که واقعا ارزش یاد گرفتن داشته باشه و به دردم بخوره و خیلی سخت هم نباشه.مثلا چینی خیلی سخته نمیرم سمتش.
بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من خودخوان یاد گرفتم بیشتر جواب بود..کلاس اگه میرفتم یک عمر طول میکشید..اینترنت پره از کلیپای اموزشی رایگان مخصوصا یوتیوب...پی دی اف کتابای رسمی این زبانارو دانلود کردم و خوندم..
ببین همیشه برای همه افراد زبان دومی که یاد میگیری سخت تر از بقیه میشه..بعد اون مغز عادت میکنه به یاد گرفتن گرامر ها و کلمات متفاوت..زبان ترکی که هیچی چون خودم ترک بودم زیاد سخت نشد ..من انگلیسی رو یاد گرفتم اول بعدش ایتالیایی یاد گرفتم...با اینکه ریشه لاتین داشت ایتالیایی اما حس میکردم زودتر و سریعتر از انگلیسی دارم یاد میگیرن چون دیگه یاد گرفته بودم چجوری با زبان جدید ارتباط برقرار کنم .پس من میگم کلا به مراتب زبان سوم و چهارم که ادم یاد میگیره خیلی راحت تر و سریع تر از زبان های اولی که یاد میگیریه..زبان فرانسوی هم که یاد گرفتم ۸۹ درصد با زبان ایتالیایی تطابق داشت چه از لحاظ گرامری چه از لحاظ کلمات فقط تلفظش فرق داره..تنها چیزی که دشوارش میکنه نوشتارش(بعضی حروف خونده نمیشن یا طور دیگه خونده میشن) و نحوه تلفظ سختشه که کمی چالشیش میکنه.
همه زبونایی که یادگرفتی اول ی دوره مقدماتی رفتی؟بعد کجااموزش میبینی با چ برنامه ای وبرای اینکه اونا ...
اره عزیزم به جز انگلیسی که کلا کلاس رفتم و رشته دانشگاهمم بود
کار خاصی برای اینکه یادم نره نمیکنم چون تو محیط کارم استفاده میکنم تو ذهنم میمونه
برا یادگیری یه تاپیک زدم(با این روش ۶ زبان یاد گرفتم+تجربم از یادگیری زبان)اون رو بخونید
اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍 به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربهای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕
اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍 به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربهای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕