2777
2789
عنوان

میخوام دوتا زبان خارجی یاد بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 61 پست
کلاس رفتم

برا چینی ام میخای کلاس بری؟

اگ برنامه ای چیزی هس بماام بگید

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من خودم ۴ تا زبان بلدم انگلیسی ایتالیایی فرانسوی و ترکی..زبان بعدی که میخوام یاد بگیرم قطعا اسپانیای ...

پر چالش ترین و سخت ترینش براتون کدوم بود؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا چینی ام میخای کلاس بری؟اگ برنامه ای چیزی هس بماام بگید

اگه استاد خوب پیدا کنم بله.نه برنامه ای نمیشناسم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

من خودم ۴ تا زبان بلدم انگلیسی ایتالیایی فرانسوی و ترکی..زبان بعدی که میخوام یاد بگیرم قطعا اسپانیای ...

چجوری یاد گرفتی عزیزم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چجوری یاد گرفتی عزیزم

عزیزم من خودخوان یاد گرفتم بیشتر جواب بود..کلاس اگه میرفتم یک عمر طول میکشید..اینترنت پره از کلیپای اموزشی رایگان مخصوصا یوتیوب...پی دی اف کتابای رسمی این زبانارو دانلود کردم و خوندم..

عزیزم من خودخوان یاد گرفتم بیشتر جواب بود..کلاس اگه میرفتم یک عمر طول میکشید..اینترنت پره از کلیپای ...

پی دی اف رو چجوری ترجمه کردی ؟افرین بابا ب شما

یوتیوبم نگاه میکردی یافقط کتاب؟

الان فیلمای زبان اصلیشونم میبینی؟

پر چالش ترین و سخت ترینش براتون کدوم بود؟

..

ببین همیشه برای همه افراد زبان دومی که یاد میگیری سخت تر از بقیه میشه..بعد اون مغز عادت میکنه به یاد گرفتن گرامر ها و کلمات متفاوت..زبان ترکی که هیچی چون خودم ترک بودم زیاد سخت نشد ..من انگلیسی رو یاد گرفتم اول بعدش ایتالیایی  یاد گرفتم...با اینکه ریشه لاتین داشت ایتالیایی اما حس میکردم زودتر و سریعتر از انگلیسی دارم یاد میگیرن چون دیگه یاد گرفته بودم چجوری با زبان جدید ارتباط برقرار کنم .پس من میگم کلا به مراتب زبان سوم و چهارم که ادم یاد میگیره خیلی راحت تر و سریع تر از زبان های اولی که یاد میگیریه..زبان فرانسوی هم که یاد گرفتم ۸۹ درصد با زبان ایتالیایی تطابق داشت چه از لحاظ گرامری چه از لحاظ کلمات فقط تلفظش فرق داره..تنها چیزی که دشوارش میکنه نوشتارش(بعضی حروف خونده نمیشن یا طور دیگه خونده میشن) و نحوه تلفظ سختشه که  کمی چالشیش میکنه.  

پی دی اف رو چجوری ترجمه کردی ؟افرین بابا ب شمایوتیوبم نگاه میکردی یافقط کتاب؟الان فیلمای زبان اصلیشو ...

پی دی اف رو ترجمه نکردم ..از کانال های تلگرام و سایت ها میتونی دانلود کنی..بعد از یوتیوب معلمشو پیدا کنی برای همون کتاب بعد با اون پیش بری..

بله اتفاقا کلیدی ترین نقش رو همین فیلم به زبان اصلی دیدن داره تو یادگیری زبان..اولاش با زیرنویس ببین بعد باید زیرنویس رو به همون زبان ببینی

پی دی اف رو ترجمه نکردم ..از کانال های تلگرام و سایت ها میتونی دانلود کنی..بعد از یوتیوب معلمشو پیدا ...

ممنون عزیزمم

همه زبونایی که یادگرفتی اول ی دوره مقدماتی رفتی؟بعد کجااموزش میبینی با چ برنامه ای وبرای اینکه اونا ...

اره عزیزم به جز انگلیسی که کلا کلاس رفتم و رشته دانشگاهمم بود

کار خاصی برای اینکه یادم نره نمیکنم چون تو محیط کارم استفاده میکنم تو ذهنم میمونه

برا یادگیری یه تاپیک زدم(با این روش ۶ زبان یاد گرفتم+تجربم از یادگیری زبان)اون رو بخونید

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

سلام عزیزم چطوری میتونم یاد بگیرم؟؟

سلام

شرایط کلاس رفتن دارید؟

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕