2777
2789
عنوان

میخوام دوتا زبان خارجی یاد بگیرم

449 بازدید | 61 پست

انگلیسی و عربی رو نگید.ترکی استانبولی هم کم‌و بیش بلدم.دوتا زبون بهم معرفی کنید که واقعا ارزش یاد گرفتن داشته باشه و به دردم بخوره و خیلی سخت هم نباشه.مثلا چینی خیلی سخته نمیرم سمتش.

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

اسپانیایی

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چینی خیلی مهمه تو دنیا پر استفاده ترین زبان دنیاست و همه جا مثل انگلسی کاربرد داره

با فرانسوی یا اسپانیایی ( این دوتا دل بخواهیه هرکدوم برات راحت تره گل)

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
انگلیسی و فرانسه

انگلیسی بلدم.فرانسه هم خوبه.بجز انگلیسی چی پیشنهاد میدی؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

خب،یکی دیگه هم بگو

ترکی استانبولی

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

چینی خیلی مهمه تو دنیا پر استفاده ترین زبان دنیاست و همه جا مثل انگلسی کاربرد دارهبا فرانسوی یا اسپا ...

میگن چینی خیلی سخته😔نمیدونم والا،کسیو میشناسی سمتش رفتهباشه و فول باشه؟

روسیبستگی داره چه استفاده ای میخوای ازش بکنیمثلا چینی و روسی برای تورلیدری عالیه و کارای جهانگردی

فعلا که نمیتونم ازش استفاده کنم چون پول مهاجرت ندارم.چون جوونم و الان حافظم خوبه میگم حیفه بزار یاد بگیرم ضرر نداره

میگن چینی خیلی سخته😔نمیدونم والا،کسیو میشناسی سمتش رفتهباشه و فول باشه؟

من مترجم زبان چینی هم هستم